Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023

Επίσκεψη κλιμακίου του Δήμου Παιονίας στον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Την Τρίτη, 1 Αυγούστου 2023, ο Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Αθανάσιο Τζούρτζο και Γιώργο Δουλκερίδη, επισκέφτηκαν στην Αθήνα τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΕ Παναγιώτη Τερεζάκη.

Με τον κ. Παπαστεργίου συζητήθηκε το θέμα της βελτίωσης της επίσημης ηλεκτρονικής επικοινωνίας του δήμου με τους δημότες μέσω πλατφόρμας που να εξασφαλίζει την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση.

Ένα επίσης θέμα που κυριάρχησε στην συνάντηση, ήταν η αναστολή λειτουργίας των Ταχυδρομείων Γουμένισσας και Ευρωπού. Οι κ. Σιωνίδης, Τζούρτζος και Δουλκερίδης παρουσίασαν αναλυτικά στο Υπουργό τις αρνητικές συνέπειες της απόφασης των ΕΛΤΑ ΑΕ και τις ειδικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή. Τα δύο Ταχυδρομεία εξυπηρετούσαν πολλά χωριά της ευρύτερης περιοχής και με την εφαρμογή της απόφασης κάποιες από τις υπηρεσίες που παρείχαν στους κατοίκους παρουσίασαν δυσλειτουργίες (παράδοση – παραλαβή αλληλογραφίας) και κάποιες σταμάτησαν ( ταμιευτήριο) , με ότι αυτό συνεπάγεται για περιοχές που δεν έχουν ούτε τακτική συγκοινωνία ούτε τράπεζες.

Στον κ. Τερεζάκη παρουσίασαν αναλυτικά τα προβλήματα ασφαλείας που υπάρχουν με την σιδηροδρομική γραμμή που διέρχεται το Πολύκαστρο, όσον αφορά την λειτουργία των διαβάσεων και την καθαριότητα και ζήτησαν την άμεση κοπή των χόρτων κατά μήκος της γραμμής.

Επίσης ζήτησαν την επιτάχυνση των διαδικασιών σε σχέση με την διέλευση του αγωγού ύδρευσης από την σιδηροδρομική γέφυρα του Πολυκάστρου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.