Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023

Φανάρια δρόμου Κιλκίς-κόμβος Μαυρονερίου-Γιατί δεν επέλεξαν τους κυκλικούς κόμβους;

Γράφει ο Στράτος Ξηρουδάκης
Επανερχόμενος στις από 18-12-2018 παρατηρήσεις μου με θέμα: «Φανάρια δρόμου Κιλκίς-κόμβος Μαυρονερίου-Γιατί δεν επέλεξαν τους κυκλικούς κόμβους;», παραθέτω τις φωτογραφίες από την πόλη του Ηρακλείου Κρήτης και από το σημείο Χανιόπορτα μέχρι το ύψος του τάφου Καζαντζάκη.

Δεν υπάρχει περίπτωση από τις εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπων και μεταξύ αυτών και Κιλκισιωτών, είτε φοιτητές είτε επισκέπτες-είτε ως εργαζόμενοι, να μην πέρασαν τη Χανιόπορτα ή να επισκεφτούν τον τάφο Καζαντζάκη πάνω στα τείχη.

Η απόσταση από τη Χανιόπορτα μέχρι τον τάφο του Καζαντζάκη είναι 800 μέτρα και έγιναν επτά ισόπεδοι κυκλικοί κόμβοι, διευκολύνοντας αφάνταστα τη ζωή των οδηγών, επισκεπτών, επαγγελματιών κ.τ.λ

Η δυσκολία της κατασκευής στο Ηράκλειο ήταν πολύ μεγάλη, γιατί έγιναν μέσα από τα τείχη με περιορισμένο χώρο, ενώ στα τρία φανάρια που τοποθετήθηκαν στο Κιλκίς υπάρχει τεράστιος ελεύθερος χώρος. Οι φωτογραφίες από την περιοχή της Χανιόπορτας αψευδείς μάρτυρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.