Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023

Εοίσκεψη Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής στο Δήμο Παιονίας

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023, η Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής, στο πλαίσιο της μέριμνάς της για τη συνεχή επιμόρφωση των σπουδαστών και των σπουδαστριών της σε πολιτιστικά και ιστορικά θέματα και με απώτερο στόχο την ολιστική τους καλλιέργεια και παιδεία, πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στο Πολεμικό Μουσείο του Ηρωικού Σκρα και κατατέθηκε στεφάνι στο Ηρώο των πεσόντων της Μάχης του Σκρα.

Οι Σπουδαστές της Σχολής του τετάρτου έτους, επισκέφθηκαν το δήμο μας και με τη συνοδεία του συντ. δασκάλου κ. Χρήστου Ίντου, ο οποίος ανταποκρίθηκε με πολλή χαρά στο κάλεσμα μας, ξεναγήθηκαν τόσο στο μουσείο, όσο και στην ευρύτερη περιοχή κατά την διαδρομή τους στο Σκρα.

Τέλος, στην αίθουσα Συνεδριάσεων «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ », του Δήμου μας, ακολούθησε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων και προτάθηκαν επόμενες εκπαιδευτικές επισκέψεις στην περιοχή μας.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.