Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

Πέτρος Παππάς: Για μια δυνατή δημοκρατική κοινοβουλευτική εκπροσώπηση του νομού Κιλκίς

Δήλωση Πέτρου Παππά, υποψήφιου βουλευτή Κιλκίς με τον Σύριζα-ΠΣ
Οι εκλογές της 25ης Ιουνίου αποτελούν κομβικό σημείο για το πολιτικό μέλλον της Ελλάδας αλλά και του Κιλκίς. Καλώ τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες του νομού Κιλκίς να αντισταθούν στις υπερσυντηρητικές φωνές της αλλοπρόσαλλης εθνοκαπηλείας και θρησκειοκαπηλείας αλλά και στην διαφαινόμενη παντοκρατορία της Νέας Δημοκρατίας, η οποία αλαζονικά διεκδικεί να εκπροσωπηθεί με δυο βουλευτές του Νομού, στο επόμενο Κοινοβούλιο.

Καλώ τους πολίτες του Κιλκίς να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο του Σύριζα-Προοδευτική συμμαχία στο Κιλκίς ώστε να υπάρχει μια ισχυρή δημοκρατική εκπροσώπηση του τόπου μας στην επομένη Βουλή που θα υπερασπίζεται με σθένος και ευαισθησία τα δικαιώματα των πολιτών του νομού ενώ παράλληλα θα βρίσκεται δίπλα στα δίκαια αιτήματα τους για καθολική πρόσβαση στην δημόσια υγεία και στην δημόσια παιδεία.

Δρ. Πέτρος Παππάς
Γενικός-Οικογενειακός Ιατρός-Επειγοντολόγος
Διευθυντής Τμήματος Επειγόντων Νοσοκομείου Κιλκίς
Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Υποψήφιος Βουλευτής Σύριζα-Προοδευτική Συμμαχία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.