Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

Δήλωση υπ. Βουλευτή ΠΑΣΟΚ ν. Κιλκίς Στέφανου Παραστατίδη για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου

Δήλωση υπ. Βουλευτή ΠΑΣΟΚ ν. Κιλκίς Στέφανου Παραστατίδη
Στις εκλογές της 21ης Μαΐου το ΠΑΣΟΚ στο Κιλκίς πήρε ένα από τα υψηλότερα ποσοστά στη χώρα και απέδειξε ότι οι προοδευτικοί πολίτες του τόπου μας μπορούν ξανά να ονειρεύονται. Οι εκλογές της 25ης Ιουνίου είναι ακόμη πιο κρίσιμες διότι σε αυτές θα κριθεί αν το ΠΑΣΟΚ θα γίνει ισχυρό ξανά και θα μπορέσουμε μαζί να διεκδικήσουμε μία καλύτερη Ελλάδα. 

Η μάχη απέναντι στη συντήρηση απαιτεί γνώση, όραμα, ιδέες και ικανότητες. Αυτό που χρειάζεται το Κιλκίς είναι μία συγκροτημένη εναλλακτική πολιτική πρόταση η οποία θα μας βγάλει από το σημερινό αδιέξοδο, θα δώσει φωνή και δύναμη στους πολίτες, θα σχεδιάσει λύσεις πάντα με επίκεντρο τον άνθρωπο.

Ο δρόμος για να πετύχουμε όσα ονειρευόμαστε δεν είναι εύκολος. Χρειάζεται να αγωνιζόμαστε καθημερινά, εντός κι εκτός του Κοινοβουλίου, για το δημόσιο συμφέρον, για ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος, για μία ισχυρή δημόσια υγεία και παιδεία, για μία ισχυρή Ελλάδα με δίκαιη ανάπτυξη που δεν θα αφήνει κανέναν πίσω..

Διότι μονάχα έτσι θα μπορούν τα παιδιά μας να διεκδικήσουν ένα καλύτερο μέλλον, με καλές θέσεις εργασίας στο Κιλκίς αλλά και γενικότερα στην ελληνική περιφέρεια, να παραμείνουν στον τόπο τους, να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες αλλά και τις ευκαιρίες, ούτως ώστε να αντιμετωπίσουμε το δημογραφικό ζήτημα, τη φτώχεια, τις ανισότητες.

Σας καλώ να δώσουμε μαζί αυτή τη μάχη για να κάνουμε ξανά πρωταγωνιστή τον τόπο μας, να δώσουμε ελπίδα και όραμα στους νέους ανθρώπους, στις γυναίκες, στους αγρότες, στους κτηνοτρόφους, στους εργαζόμενους, στους δημόσιους υπαλλήλους, στους ελεύθερους επαγγελματίες, στους ανθρώπους του επιχειρείν, να κάνουμε ξανά την Ελλάδα πρωταγωνιστή των εξελίξεων, να νιώσουμε ξανά περήφανοι για το Κιλκίς και τους ανθρώπους του. Διότι μπορούμε και αξίζουμε περισσότερα, αρκεί να πιστέψουμε στον εαυτό μας, στις δυνάμεις μας, στις δυνατότητές μας. Μπορούμε. Και θα τα καταφέρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.