Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023

(VIDEO) Για τη διακοπή μεταφοράς μαθητών στο νομό Κιλκίς και όχι μόνο, μιλά ο επικεφαλής της Παράταξης ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Χρήστος Παπαστεργίου

  Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο επικεφαλής του συνδυασμού "Πράξεις Για Την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" Χρήστος Παπαστεργίου, στα τοπικά ΜΜΕ του Νομού Κιλκίς σε ότι αφορά τα τεκταινόμενα που λαμβάνουν χώρα της τελευταίες μέρες στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μιλώντας για τα προβλήματα και συγκεκριμένα για τη διακοπή μεταφοράς μαθητών στο νομό Κιλκίς.

Υπενθύμισε της δεσμεύσεις που αναλάβανε όλοι οι επικεφαλής των παρατάξεων στην πρόσφατη διαδήλωση διαμαρτυρίας των κατοίκων της Παιονίας και ειδικότερα αυτά τα οποία δήλωσε ο Περιφερειάρχης για τον δρόμο "καρμανιόλα" αλλά ειδικότερα για τον δρόμο ο οποίος είναι υπ' ευθύνη της Περιφέρειας.

Επίσης αναφέρθηκε στην άνιση μεταχείριση από μερίδα ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης τα οποία παρουσιάζουν μια επίπλαστη πραγματικότητα στο κοινό της Μακεδονίας αλλά ειδικότερα στην Θεσσαλονίκη σε ότι αφορά τα γεγονότα τα οποία διαδραματίστηκαν στην πρόσφατη συνεδρίαση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.