Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

Οι βραδιές ανάγνωσης παραμυθιών επιστρέφουν στο Βιβλιοπωλείο Ψάλτου με βραδιά Halloween Bookclub

Της Βασιλικής Καραγιαννίδου*

Το Bookclub του Βιβλιοπωλείου Ψάλτου επιστρέφει για μία νέα σεζόν γεμάτη αναγνώσεις παραμυθιών, δραστηριοτήτων και πολλών εκπλήξεων. Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου πάρτε το μαξιλάρι σας, ντυθείτε σαν τις πιο τρομακτικές μάγισσες και μάγους, τις πιο τρομακτικές κολοκύθες και τα πιο τρομακτικά φαντάσματα και ελάτε να περάσουμε παρέα με την αγαπημένη μας Όλγα Κυριάκου και την Νάγια ένα απόγευμα με spooky ιστορίες και με trick or treat ζωγραφισμένα παιδικά προσωπάκια.

Η δράση μας θα ξεκινήσει στις 17:00, στον γνωστό πολυχώρο γνώσης, 21ης Ιουνίου 201 και τα παραμύθια μας απευθύνονται σε ηλικίες παιδιών 4-9 χρονών με την συμμετοχή να είναι ανοιχτή για όλα τα παιδάκια της παραπάνω ηλικίας.

Οι κενές θέσεις που απομένουν είναι περιορισμένες, για αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Προκείμενου να λάβουν μέρος όσο το δυνατόν περισσότεροι μικροί μας φίλοι, παρακαλείστε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον συμμετοχής σας δηλώνοντας το ονοματεπώνυμο του μικρού/ μικρής που θέλει να συμμετάσχει, είτε τηλεφωνικά στο 2341022331, είτε μέσω των σελίδων του βιβλιοπωλείου μας στο Instagram (@psaltou.bookstore) και στο Facebook (Βιβλιοπωλείο Ψάλτου).

Τέλος, παρακαλείται κάθε παιδάκι να έχει μαζί του το δικό του μαξιλαράκι.

Η είσοδος είναι ελεύθερη σε μικρούς και μεγάλους.

Περιμένουμε όλους εσάς τους λάτρεις του παραμυθιού να σας δούμε ξανά στην εναρκτήρια εκδήλωση της νέας σεζόν εκδηλώσεων του Βιβλιοπωλείου μας!

Save the date & Be there!

* Βασιλική Γ. Καραγιαννίδου, Υπεύθυνη Επικοινωνίας,
Πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών ΑΠΘ/
MA Επικοινωνίας: Εκστρατείες Επικοινωνίας και Έρευνες Κοινού,
Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ ΑΠΘ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.