Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Κιλκίς για το αποτέλεσμα των Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών

Ανακοίνωση Λαϊκής Συσπείρωσης Κιλκίς
Χαιρετίζουμε όσους και όσες στήριξαν το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο και στην Περιφέρεια.
Η «Λαϊκή Συσπείρωση» το Δήμο Κιλκίς έλαβε:
· για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: 2.589 ψήφους και ποσοστό 8,53%
· για το Δήμο Κιλκίς: 2.294 ψήφους και ποσοστό 7,24% και 2 έδρες στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε όσες και όσους έκαναν για πρώτη φορά το βήμα και εμπιστεύτηκαν την «Λαϊκή Συσπείρωση» το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο Δήμο και την Περιφέρεια, όλους όσους ήταν υποψήφιοι με τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης, ιδιαίτερα όσους για πρώτη φορά έκαναν αυτό το μεγάλο βήμα.

Όλες και όλους που έδωσαν τη μάχη στο πλάι μας συμβάλλοντας με κάθε τρόπο σε αυτό το αποτέλεσμα.

Ιδιαίτερα χαιρετίζουμε όλους τους αγωνιστές που συμπορεύτηκαν για πρώτη φορά μαζί μας και με τη δράση τους συνέβαλαν στο να συνεχίσει να δυναμώνει το ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής που τσακίζει και περιθωριοποιεί τις εργατικές λαϊκές ανάγκες και αγωνίες. Μια αντιλαϊκή πολιτική που είναι κοινός τόπος για όλες τις υπόλοιπες παρατάξεις και υλοποιείται συντεταγμένα από τους θεσμούς του τοπικού κράτους, όπως είναι οι Δήμοι και οι Περιφέρειες.

Η δική μας θέση από την αρχή της προεκλογικής περιόδου ήταν και παραμένει ότι στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο πρέπει να ενισχυθεί η φωνή της αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής, η φωνή που θα μπορεί να εναντιώνεται σε κάθε κυβέρνηση, να απαιτεί υποδομές και έργα που χρειάζεται ο λαός μας τον 21ο αιώνα.

Το εκλογικό αποτέλεσμα, ως άμεση συνέπεια από τη μία του καλπονοθευτικού νόμου της ΝΔ και από την άλλη της δια γυμνού οφθαλμού άνισης προβολής των συνδυασμών στα μέσα ενημέρωσης, μας δίνει δύο δημοτικούς συμβούλους που θα είναι η μόνη ουσιαστική φωνή αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Μέρες μόλις μετά τις εκλογές βρισκόμαστε μπροστά στα ίδια «αναχρονιστικά» ζητήματα: μαθητές να μην έχουν λεωφορεία για τη μεταφορά στα σχολεία τους, κτίρια στο νοσοκομείο να είναι ακατάλληλα και επικίνδυνα.

Ως «Λαϊκή Συσπείρωση» δεσμευόμαστε και σε αυτούς που μας ψήφησαν και σε αυτούς που ήθελαν αλλά δεν έκαναν το βήμα, ότι θα συνεχίσουμε ακόμη πιο αποφασιστικά να βγαίνουμε μπροστά στην οργάνωση της πάλης στο δήμο μας, για τη βελτίωση της ζωής των εργαζομένων, των μικροεπαγγελματιών, των συνταξιούχων, των γυναικών και της νέας γενιάς.

Για να είμαστε δίπλα σε κάθε λαϊκό πρόβλημα, να διεκδικήσουμε την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών.

Σε αυτή την κατεύθυνση θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις.

Ο αγώνας μας συνεχίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.