Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023

Ούλη Αρχοντή (Τούλα): Αυτή την Κυριακή εγώ ψηφίζω

 

Υπογράφει η Ούλη Αρχοντή (Τούλα)
Υποψήφια Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Ειδομένης

Λίγες ημέρες μένουν μέχρι τη διεξαγωγή των δημοτικών και τοπικών εκλογών. Κάποιοι θα εκλεγούμε. Το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι μετά την εκλογική διαδικασία να μην θεωρεί κανείς τον εαυτό του νικητή ή ηττημένο.

Μοναδικός νικητής να είναι ο τόπος μας.

Όλοι μαζί, σε κλίμα συνεργασίας, να προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτόν τον τόπο καλύτερο.

Θα σκεφτείτε ότι αυτά δεν γίνονται. Όμως εγώ πιστεύω στους ανθρώπους και στην ιδεολογία των ηθικών και κοινωνικών αξιών. Δεν μου αρέσει ο τόπος μας όπως είναι σήμερα. Θεωρώ ότι αξίζει να κάνω την προσπάθειά μου και να συμμετάσχω στην αλλαγή της άσχημης κατάστασης.

Εσείς, θα συμμετάσχετε μαζί μου;

Θα ευχηθώ σε όλους τους υποψηφίους καλή επιτυχία. Εύχομαι να μπορέσουν να πραγματώσουν το όραμά τους για το κοινό καλό και την πρόοδο του τόπου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.