Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023

Γουμένισσα: Αναμενόμενα πετυχημένη η εκδήλωση για την Κλιματική Αλλαγή

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Απόλυτη επιτυχία σημείωσε η πρωτοβουλία συγκρότησης Διεπιστημονικής Ομάδας από τους Μελλίδη Λευτέρη Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γουμένισσας, Αρδάλη Γεώργιο προπτυχιακό φοιτητή του ΔΙ.ΠΑ.Ε και την Κεχαϊδου Κυριακή Λειτουργό Δημόσιας Υγείας ,σε συνεργασία με το Δήμο Παιονίας με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού, στο πλαίσιο της παγκόσμιας δράσης για την καταπολέμηση της Κλιματικής Αλλαγής.

Οι κάτοικοι της Γουμένισσας και της ευρύτερης περιοχής ενημερώθηκαν για τις δράσεις της Πυροσβεστικής στην αντιπυρική προστασία των δασικών περιοχών,για τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στη Δημόσια Υγεία και στον αμπελο-οινικό τομέα.

Παρευρέθησαν ο δήμαρχος Παιονίας, ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, αντιδήμαρχοι, οι πρόεδροι των Κοινοτήτων Γουμένισσας και Φιλυριάς, μέλη των ΚΑΠΗ, μέλη τοπικών συλλόγων και κάτοικοι όλων των ηλικιακών ομάδων.

Επιπλέον, συμβολική ήταν η παρουσία του ΚΑΠΗ Έδεσσας, όπου σε αυτό το σημείο οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την κ. Σωτηρία Φυλουκατζή, η οποία ανταποκρίθηκε στην πρόταση του ΚΑΠΗ Γουμένισσας, να συμμετέχουν στην παρούσα δράση.

Εδέσματα στους προσκεκλημένους προσέφεραν το Ζαχαροπλαστείο «ΜΕΛΕΝΙΟ » και οι κυρίες του ΚΑΠΗ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ.

Η εκδήλωση επενδύθηκε μουσικά από τα ηχοχρώματα των χάλκινων.

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.