Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023

Ποζίδου Στολτίδου Χρυσούλα: Συμπορεύομαι με το ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ και τον Θεόδωρο Βαφειάδη

Υπογράφει η Χρυσούλα Ποζίδου Στολτίδου
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κιλκίς
Γεννήθηκα στο Κιλκίς το 1980 κατάγομαι από την Μεγάλη Στέρνα Κιλκίς οι γονείς μου είναι ο Γρηγόρης Ποζίδης και η Σταυρούλα Ποζίδου. Είμαι παντρεμένη με τον Δημήτρη Στολτίδη Ιατρό Παθολόγο Ογκολόγο και είμαι μητέρα δυο παιδιών. Ζω και εργάζομαι ως Κοινωνική Λειτουργός στο Γενικό Νοσοκομείο του Κιλκίς από το 1998.

Η ενασχόληση μου με τα κοινά και η σκέψη μου πάντα για το σωστό, με οδήγησε στην απόφαση να δηλώσω υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος, με το συνδυασμό «ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ». Με όπλο μου τη μεθοδικότητα, το σωστό προγραμματισμό και την ακαδημαϊκή και επαγγελματική μου ιδιότητα είμαι σίγουρη ότι μπορώ να προσφέρω στο τόπο μου και στους συμπολίτες μου τη δυνατότητα να έχουν ένα πολύ καλύτερο αύριο. Οι τομείς που γνωρίζω καλά και μπορώ να προσφέρω είναι η υγεία, τα δημογραφικά ζητήματα, η εσωτερική μετανάστευση, οι υποδομές και το περιβάλλον.

Ο τόπος μας έχει μεγάλη δυναμική απλά χρειάζονται οι κατάλληλοι άνθρωποι για να τον αναδείξουν, πιστεύω ότι είμαι η κατάλληλη για να βοηθήσω στους τομείς που γνωρίζω το Κιλκίς να γίνει ένα καλύτερος τόπος πιο φιλόξενος για τους κατοίκους του, ένας τόπος που θα δίνει εργασία στους νέους ανθρώπους, που θα σέβεται τις ανάγκες των ηλικιωμένων, που θα προστατεύει το περιβάλλον του, που θα έχει τις υποδομές ειδικά στο τομέα της υγείας ώστε να καλύπτει με το καλύτερο δυνατό τρόπο τις υγειονομικές ανάγκες των κατοίκων του.

Σας υπόσχομαι ότι δεν πρόκειται να προδώσω την εμπιστοσύνη σας εφόσον εκλεγώ θα εργαστώ σκληρά για να προσφέρω το καλύτερο που μπορώ. Ακόμα όμως και να μην εκλεγώ θα συνεχίσω να κάνω το καλύτερο για τη πόλη μου όπου και όποτε μου ζητηθεί. Είμαι έτοιμη να εργαστώ πολύ σκληρά ελπίζω να έχω τη στήριξη σας για να πετύχω τους στόχους μου, που δεν είναι άλλοι από το να προσφέρω στη πόλη μου και στους συμπολίτες μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.