Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Οι Σύλλογοι Γυναικών Κεντρικής Μακεδονίας- μέλη της ΟΓΕ, χαιρετίζουν τον αγώνα ενάντια στα μεταλλεία

"Οι Σύλλογοι Γυναικών Κεντρικής Μακεδονίας μέλη της ΟΓΕ χαιρετίζουν τον αγώνα των κατοίκων της Βορειοανατολικής Χαλκιδικής ενάντια στη λειτουργία των μεταλλείων χρυσού και καταγγέλλει όργιο αυταρχισμού και τρομοκρατίας της τρικομματικής κυβέρνησης που έχει επιστρατεύσει δεκάδες διμοιρίες των ΜΑΤ για να προστατεύσει τα συμφέροντα της Ελληνικός Χρυσός. 
Την Κυριακή 12 Μαΐου οι αστυνομικές δυνάμεις επιβάλλοντας το δόγμα νόμος και τάξη προχώρησαν σε 3 νέες συλλήψεις γυναικών κατά την διάρκεια της κινητοποίησης τους με αφορμή τη μέρα της μητέρας. Οι γυναίκες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πολύγυρου και την Τετάρτη 15 Μάη θα δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία.

Οι γυναίκες της Χαλκιδικής στην πρώτη γραμμή αυτού του αγώνα στέλνουν περήφανα μήνυμα αντίστασης στην πολιτική που ξεπουλά τον τόπο τους και δεν αφήνει σπιθαμή ανάσας στα παιδιά τους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.