Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιππικής Αντοχής στο Ράντσο Κιλκίς

Ξεχωριστή ήταν φέτος η διοργάνωση του πρωταθλήματος Ιππικής Αντοχής, την οποία είχε αναλάβει για πρώτη φορά ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς στις 11 & 12 Μαΐου. 
Οι εγκαταστάσεις του Ράντσου, η καλή διαδρομή και οι άψογη φιλοξενία αθλητών και επισκεπτών εντυπωσίασαν σε τόσο μεγάλο βαθμό που πλέον γίνεται συζήτηση ακόμα και το Βαλκανικό Πρωτάθλημα να γίνει εδώ, στο Νομό μας, στο Ράντσο Κιλκίς.

Σημαντικές ήταν και οι διακρίσεις των παρακάτω αθλητών του Ράντσου:

2ος Πρωταθλητής Ελλάδος ο Παύλου Δημήτριος με τον ίππο Φοίβο στην κατηγορία εφήβων 90 χ.λ.μ., 
Νικητής στην κατηγορία 60 χ.λ.μ. ο Πατλάκας Γεώργιος με τον ίππο bess-gabani, 2η θέση η Μητώνα Ειρήνη με τον ίππο koheilan xiii-16 salamon p και 7η θέση η Μητώνα Γιαννούλα με τον ίππο firestone. Στην κατηγορία των 30 χ.λ.μ. 2η θέση η Σχοινά Βικτωρία με τον ίππο nayla, στην 5η θέση η Μιχαλάκη Απολοδώρα με τον ίππο bess-guy και στην 6η θέση η Μπουντρούδη Ελένη με τον ίππο spitha.

Πρωταθλήτρια Ελλάδος στη κατηγορία ενηλίκων 120 χ.λ.μ η Κουτσάφτη Ευσταθία με τον ίππο marneve.

Το Ράντσο Κιλκίς ευχάριστη θερμά για την συμπαράσταση τους Αντιδημάρχους Κιλκίς Κο. Τσαντάκη Δημήτριο και Κο Μανουσαρίδη Αντώνιο, Την Τροχαία Κιλκίς, τους Εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού, τον χορηγό τω επάθλων Κο Τζιαμπάζη Πέτρο καθώς και όλους τους εθελοντές που βοήθησαν στην διεξαγωγή του αγώνα.

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.