Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 27 Μαΐου 2025

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη 27/5/25, 8:07 μ.μ.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κιλκίς συνελήφθησαν 2 άτομα για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν χθες (26 Μαΐου 2025) από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κιλκίς, 2 ημεδαποί άνδρες, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε χθες το πρωί ο ένας από τους 2 άνδρες, να επιβαίνει σε όχημα και σε έρευνα που έγινε βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη στον χώρο των αποσκευών και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ηρωίνη βάρους 13 γραμμαρίων.

Σε έρευνα που έγινε στην οικία του σε περιοχή της Ημαθίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 223 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Λίγο αργότερα εντοπίστηκε και ο δεύτερος ημεδαπός άνδρας σε περιοχή της Θεσσαλονίκης να οδηγεί όχημα και βρέθηκε μία συσκευασία με ηρωίνη βάρους 490 γραμμαρίων, που νωρίτερα είχε παραλάβει από τον πρώτο ημεδαπό άνδρα.

Σε έρευνα που έγινε στην οικία του σε περιοχή της Ημαθίας βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ηρωίνη βάρους 3,5 γραμμαρίων.

Συνολικά κατασχέθηκαν 6 συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 729,5 γραμμαρίων.

Για την υπόθεση έχει αναρτηθεί βιντεοληπτικό υλικό στην επίσημη σελίδα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:
· https://www.facebook.com/gadpkmakedonias/videos/998830629080350

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Συλλήψεις για απόπειρα κλοπής και φθορά ξένης ιδιοκτησίας

Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω χθες (26 Μαΐου 2025) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών, από περιπολούντες αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σιδηροκάστρου, 1 ημεδαπός άνδρας και 1 ανήλικος ημεδαπός, καθώς κατελήφθησαν να έχουν διαρρήξει ανενεργή επιχείρηση και να προβαίνουν στην αποξήλωση ηλεκτρολογικού εξοπλισμού και σωλήνων χαλκού, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να αφαιρέσουν οτιδήποτε, προκαλώντας φθορές αξίας 65.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας. Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε ένας κόφτης.

Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη χθες (26 Μαΐου 2025) το βράδυ σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κατερίνης, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το πρωί της ίδιας ημέρας αφαίρεσε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο αξίας 850 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας. Το κλεμμένο ηλεκτρικό ποδήλατο αποδόθηκε στη νόμιμη κάτοχό του.

Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (26 Μαΐου 2025) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κατερίνης, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στην αυλή της οικίας του 3 φυτά δενδρυλλίου κάνναβης, ύψους έως 15 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.