Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Τελευταία σελίδα ενός κεφαλαίου 39 ετών…

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΊΣΤΑΜΕΝΟΥ ΗΛΙΑΔΗ Χ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΙΛΚΙΣ, ΛΟΓΩ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ

Υπογράφει ο Γιώργος Ηλιάδης
Και έφτασε η στιγμή που θέλεις να πεις τόσα, η στιγμή της αναπόλησης……. Πως μπορεί κάποιος να αποτυπώσει σε λίγες γραμμές τις χαρές, τα συναισθήματα, την αγωνία, την ένταση, τη συναδελφικότητα, την φιλία, την εκτίμηση 39 χρόνων!! ’’

Αξιότιμε και Αγαπητέ Πρόεδρε του Επιμελητηρίου Κιλκίς κ. Χατζημλάδη Χρήστο,

Αξιότιμα και Αγαπητά μέλη της Δ.Ε. και του Δ.Σ.


Η ζωή μας, είτε προσωπική, είτε επαγγελματική είναι γεμάτη σταθμούς και ορόσημα. Για μένα, σε αυτή την κατηγορία ξεχωρίζει η πορεία μου στο Επιμελητήριο μας. 39 χρόνια γεμάτα συνεργασίες, συμπράξεις, δράσεις, πρωτοβουλίες, με διδακτικές εμπειρίες και στιγμές που με χαλύβδωσαν με έκαναν πιο δυνατό για να ανταπεξέρχομαι στα καθήκοντά μου με μοναδικό στόχο την άνθιση της Επιμελητηριακής Κοινότητας και την ενδυνάμωση της επιχειρηματικής μας κοινότητας.

39 χρόνια υπηρεσίας στο Επιμελητήριό μας και έφτασε και για μένα η μέρα κατά την οποίαν πέφτει η αυλαία της ενεργούς θητείας μου, η μέρα του αποχαιρετισμού. Τα συναισθήματά μου είναι έντονα και πολλά, με την συγκίνηση να υπερτερεί.

«Τύχη Αγαθή», με οδήγησε το μακρινό 1985, να γίνω μέλος της μεγάλης Επιμελητηριακής οικογένειας, ξεκινώντας το ταξίδι μου στο Επιμελητήριο Κιλκίς, όντας από τα πρώτα στελέχη του Φορέα που ανέλαβα - μαζί με τον καλό συνάδελφο, την οργανωτική δομή του νεοσύστατου Επιμελητηρίου.

Από εκεί και έπειτα, η διαδρομή γεμάτη με πρωτόγνωρες εμπειρίες , με αστείρευτη πηγή γνώσεων και γνωριμίες με σπουδαίους ανθρώπους.

Στη διάρκεια της μακράς μου διαδρομής είχα συνεπιβάτες επιτυχημένους και προβεβλημένους ανθρώπους του «επιχειρείν» κυρίως, ορισμένοι εκ των οποίων εκλέχθηκαν και διοίκησαν το Επιμελητήριο, εξαιρετικούς συναδέλφους με τους οποίους συνεργάστηκα στη βάση μιας σχέσης αμοιβαίας εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας, καθώς και πολλά μέλη του Επιμελητηρίου μας και τρίτους που εξυπηρετήθηκαν με τον καλύτερο τρόπο, πολλοί εκ των οποίων το αναγνώρισαν δημόσια.

Το Επιμελητήριό μας, με μια ιστορία περίπου 45 ετών, πρέπει να εξακολουθήσει να πρωταγωνιστεί, τώρα και στο μέλλον τόσο στο οικονομικό – όσο και στο κοινωνικό «γίγνεσθαι». Και αυτό το έκανε και το κάνει με ουσιαστικό και αποτελεσματικό τρόπο, με τις καλά μελετημένες παρεμβάσεις του και τις αξιόπιστες προτάσεις του.

Στο Επιμελητήριο είχα την τύχη να συνεργασθώ με εξαιρετικές Διοικήσεις που είχαν επικεφαλής χαρισματικούς Προέδρους. Όλοι τους ανεξαιρέτως θυσιάζοντας πολύτιμο χρόνο από τα επιχειρηματικά τους καθήκοντα, εργάσθηκαν και εργάζονται ακούραστα και αποτελεσματικά για την επίλυση των προβλημάτων των μελών μας, την πρόοδο και ισχυροποίηση του Επιμελητηρίου Κιλκίς και του Επιμελητηριακού Θεσμού.

Προς τούτο, συνεργάζονται αρμονικά με τις εκάστοτε Κυβερνήσεις, έχοντας δίπλα τους συμπαραστάτες και πολύτιμους συνεργάτες τα στελέχη του Επιμελητηρίου μας.

Όλα τα Μέλη των Διοικήσεων που γνώρισα κατά την μακρόχρονη παρουσία μου στο Επιμελητήριο Κιλκίς, αναγνώρισαν τη σημασία της στενής συνεργασίας μεταξύ Διοίκησης και Στελεχιακού Δυναμικού του Επιμελητηρίου, για την επιτυχή υλοποίηση των κοινών στόχων και πολιτικών. Μας «έβλεπαν» και εξακολουθούν να μας βλέπουν, όχι τόσο ως Δημόσιους Υπαλλήλους, αλλά ως στενούς και απαραίτητους συνεργάτες.

Από όποια θέση στο Επιμελητήριο και αν υπηρέτησα το Θεσμό και τα μέλη μας, η συνεργασία με το σύνολο σχεδόν των συναδέλφων υπήρξε υποδειγματική.

Είμαι πεπεισμένος ότι το Επιμελητήριό μας, με την ποιότητα του στελεχιακού του δυναμικού, τις απαραίτητες μελλοντικά προσθήκες, με διασφαλισμένα κατά το μεγαλύτερο μέρος τα έσοδά του από το ΓΕΜΗ και με ένα νέο και σύγχρονο Οργανόγραμμα, οφείλει και πρέπει να ατενίζει με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση το μέλλον.

Αγαπητά μέλη του ΔΣ

Αποχωρώ χαρούμενος που κατάφερα, με την βοήθεια του Θεού και της οικογένειάς μου, να ολοκληρώσω την σταδιοδρομία μου στο Επιμελητήριο Κιλκίς.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλα τα Μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων, με τα οποία διαχρονικά συμπορεύθηκα για την άψογη συνεργασία μας. Όλους εσάς, που δώσατε νόημα στην επαγγελματική μου ζωή.

Πρωτίστως, ευχαριστώ τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Χατζημλάδη Χρήστο για τη γόνιμη συνεργασία μας τα τελευταία 5 χρόνια.

Αγαπητέ Πρόεδρε, Σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση που εισέπραξα και θέλω να πιστεύω ότι την ανταπέδωσα με ειλικρίνεια.

Ιδιαιτέρως θέλω να ευχαριστήσω και τα μέλη όλων των Διοικητικών Επιτροπών, με τα οποία είχα όλα αυτά τα 39 χρόνια, σχεδόν καθημερινή παραγωγική συνεργασία.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους και εξωτερικούς συνεργάτες, καθώς και ξεχωριστά εκείνον που μας βλέπει από «ψηλά», για τη γόνιμη συνεργασία και την κατανόηση, γεγονός που επέτρεψε να δημιουργηθεί ένα ήρεμο εργασιακό κλίμα, που είχε ως αποτέλεσμα την καλύτερη εξυπηρέτηση των μελών και την άριστη συνεργασία με τα Μέλη της Διοίκησης.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ ολόψυχα, στον καθένα προσωπική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία.

Το Επιμελητήριο Κιλκίς, θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου, γιατί με βοήθησε να ανελιχθώ επαγγελματικά και προσωπικά και αυτό θα του το χρωστάω.

Εύχομαι σε όλους σας, για τη συνέχεια υγεία, δύναμη, κουράγιο και αισιοδοξία.

Κιλκίς 31/05/2024

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.