Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Συλλυπητήρια μηνύματα για το θάνατο δημοσιογράφου Σταύρου Φάσσου

Συλλυπητήριο μήνυμα Γιώργου Γεωργαντά
Με ιδιαίτερη θλίψη και συντριβή πληροφορήθηκα την ξαφνική απώλεια του δημοσιογράφου Σταύρου Φάσσου. Ο Σταύρος υπήρξε ένας πραγματικός μαχητής της δημοσιογραφίας, μια «καθαρή» πένα, ένας αγνός και άδολος αγωνιστής στην πραγματική ζωή. Είχα την τύχη να με τιμά με τη φιλία του γνωρίζοντας από κοντά την αγάπη του για το Κιλκίς και τη μαχόμενη δημοσιογραφία. Τον αποχαιρετώ με μεγάλο σεβασμό. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους φίλους του και στη δημοσιογραφική οικογένεια του ‘’ΜΑΧΗΤΗ’’.


Συλλυπητήριο μήνυμα Ανδρέα Βεργίδη

«Είμαστε συντετριμμένοι από την ξαφνική απώλεια του δημοσιογράφου, του φίλου Σταύρου Φάσσου. Ο Σταύρος, σταθερά προσανατολισμένος σε ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας, με τη δυνατή του πένα, στα 47 χρόνια της δημοσιογραφικής του διαδρομής στην “οικογένεια” του δημοσιογραφικού συγκροτήματος του “ΜΑΧΗΤΗ”, σφυρηλάτησε σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες του τόπου μας, υπερασπιζόμενος πάντοτε με σθένος, δύναμη, με λογική και με καθαρή “ματιά” το δίκαιο.

Δυσαναπλήρωτο το κενό που αφήνει στην έντιμη και στην γεμάτη ήθος δημοσιογραφία.

Τον αποχαιρετούμε με ανείπωτη θλίψη και με απέραντο σεβασμό. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του, τους οικείους του και τη δημοσιογραφική οικογένεια του “ΜΑΧΗΤΗ” ».

Συλλυπητήριο μήνυμα Στέφανου Παραστατίδη

Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για την απρόσμενη απώλεια του Σταύρου Φάσσου, αρχισυντάκτη του δημοσιογραφικού συγκροτήματος «Μαχητής του Κιλκίς». Αγάπησε αληθινά το τόπο μας, έδωσε μάχες αποζητώντας το δίκαιο, τίμησε τη δημοσιογραφία με το ήθος του, υπήρξε άριστος γνώστης της ελληνικής γλώσσας με ευφυή γραφή. Τον αποχαιρετούμε με μεγάλη συγκίνηση και σεβασμό. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Συλλυπητήριο μήνυμα Σωματείου Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς

Η σημερινή ημέρα επιφύλασσε μια δυσάρεστη είδηση για την πρόωρη και ξαφνική απώλεια του δημοσιογράφου Σταύρου Φάσσου της εφημερίδας «Μαχητή Κιλκίς», ο οποίος υπηρέτησε με συνέπεια και υπευθυνότητα τη δημοσιογραφία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων στο Γ. Νοσοκομείο Κιλκίς εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια, στην οικογένεια του και στους οικείους του για την πρόωρη και αιφνίδια απώλεια του αγαπημένου τους προσώπου Σταύρου Φάσσου, καθώς και στο δημοσιογραφικό συγκρότημα της εφημερίδας «Μαχητής Κιλκίς» που αποχαιρετούν με θλίψη, το συνάδελφο και φίλο τους.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στην οικογένειά του.

Συλλυπητήριο μήνυμα Συλλόγου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων»

Η Διοίκηση του Συλλόγου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων», εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για τον απροσδόκητο θάνατο του εκλεκτού δημοσιογράφου της εφημερίδας «Μαχητής» Σταύρου Φάσσου. Ο φίλος Σταύρος υπήρξε ασυμβίβαστος αγωνιστής της ζωής και υπηρέτησε με ήθος, πάθος και αρχές την δημοσιογραφία, αφήνοντας το στίγμα του στα αθλητικά δρώμενα του Νομού μας.

« Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει»

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και στο δημοσιογραφικό συγκρότημα του «Μαχητή».

Συλλυπητήριο μήνυμα  Επιμελητηρίου Κιλκίς

Το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κιλκίς εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για το αδόκητο χαμό του αγαπητού και σεμνού Σταύρου Φάσσου, ο οποίος ως γνωστόν ανήκε στο δημοσιογραφικό συγκρότημα του ΜΑΧΗΤΗ.

Ο Σταύρος υπήρξε μια από τις δυνατές και Μαχητικές φωνές της τοπικής δημοσιογραφίας και ιδιαίτερα του αθλητικού ρεπορτάζ. Τον χαρακτήριζε η εντιμότητα, η ευθύτητα, η αξιοπρέπειά του και κυρίως η αντικειμενικότητά του. 

Ήταν αυτά που καθόρισαν τον τρόπο σκέψης του αλλά και το λόγο του, τον οποίο διατύπωνε με ξεχωριστό τρόπο, πολύ καθαρά και ντόμπρα. Φεύγει αφήνοντας πίσω του πολλούς φίλους που έχουν να αφηγηθούν μια ιστορία και να πουν μια καλή και ξεχωριστή κουβέντα. Οι ουρανοί έχουν ανοίξει και το αιώνιο ταξίδι ξεκίνησε….

Το Δ.Σ. εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος για τη μεγάλη τους απώλεια και εύχεται να είναι υγιείς και δημιουργικοί και να τον θυμούνται πάντα.

Συλλυπητήριο μήνυμα δημάρχου Παιονίας

Εκφράζω τα θερμά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια προς την οικογένεια, τους συνεργάτες και φίλους του απρόσμενα εκλιπόντος Σταύρου Φάσου.

Με τον Σταύρο, που κοσμούσε την δημοσιογραφία του τόπου μας, συνεργαζόμασταν επί τριανταπέντε χρόνια στα αθλητικά και αυτοδιοικητικά δρώμενα του Νομού Κιλκίς.

Καλό παράδεισο.

1 σχόλιο:

  1. Το μήνυμα της ξαφνικής απώλειάς σου, μας συγκλόνισε!!! Καλό ταξίδι στη γειτονιά των Αγγέλων φίλε μου Σταύρο, μαζί με τους γονείς σου Ευμορφία και Λύσανδρο και το κοινό μας φίλο Δημήτρη Ζωηρό!!! Ήσουν άψογος σε όλους τους τομείς με ξεχωριστή και αφοπλιστική σοβαρότητα κι εντιμότητα που σπανίζουν!!! Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει καλέ μου φίλε!!! Κουράγιο και εξ ύψους παρηγορία στους οικείους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.