Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 27 Μαΐου 2024

Τα νέα της Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς - 27/5/2024

Δελτίο τύπου Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς
Καθημερινά οι εγγραφές στα Τμήματα Κολύμβησης του Αλέξανδρου Κιλκίς
Στην δεύτερη εβδομάδα προπονήσεων μπήκαν τα "Παπάκια" και τα "Δελφίνια" στο Alexandros Sports Center. Η Ακαδημία Κολύμβησης για άλλη μια χρονιά δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά του Κιλκίς και όχι μόνο να ασχοληθούν με αυτό το υπέροχο άθλημα! Η Κολύμβηση άλλωστε αποτελεί την καλύτερη γυμναστική για το ανθρώπινο σώμα, και στην Ακαδημία μας μπορείτε να βρείτε άρτιες εγκαταστάσεις και αξιόλογο τεχνικό επιτελείο που παρέχει τα πάντα.

Προπονήσεις τρεις φορές την εβδομάδα για όλες τις ηλικίες. Για την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση κλείστε τη δική σας θέση με μια εγγραφή στην Γραμματεία του Συλλόγου! Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 23410 70313.

Φιλικά στη Θεσσαλονίκη για τέσσερα τμήματα του Αλέξανδρου Κιλκίς

Μέρα φιλικών η Κυριακή για τις Κ12 "Λυών", Κ13 "Μίλαν", Κ14, Κ15 "Μάντσεστερ" στο Πυλαία Sports Hub στην Θεσσαλονίκη. Οι ομάδες μας αντιμετώπισαν τα ηλικιακά τμήματα των Shooterts και έδειξαν εκ νέου την ποιότητά τους.

Σε αυτή τη χρονική στιγμή τα παιδιά έχουν την δυνατότητα μέσα από τις φιλικές αναμετρήσεις να κερδίσουν πολλά, να βελτιώσουν στοιχεία του παιχνιδιού τους, και φυσικά να δεθούν ακόμη περισσότερο.

Στο Τουρνουά της Δόξας Περιβολακίου η Κ10 και η Κ12 του Αλέξανδρου Κιλκίς

Στο τουρνουά της Δόξας Περιβολακίου αγωνίστηκαν το σαββατοκύριακο η Κ10 και η Κ12 του Αλέξανδρου Κιλκίς. Την πρώτη μέρα του τουρνουά έδωσαν από τρία παιχνίδια, αφήνοντας ειδικά οι μεγαλύτεροι άριστες εντυπώσεις. Την Κυριακή έπειτα από την πρόκριση στα νοκ-άουτ η Κ12 κέρδισε με 3-0 τον Ολυμπιακό, όμως στον προημιτελικό ητήθηκε στην τελευταία φάση με 1-0 από τον Πρωτέα Ευόσμου.

Θερινά Τμήματα Ποδοσφαίρου στον Αλέξανδρο Κιλκίς

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς για άλλη μια χρονιά δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά του Κιλκίς και όχι μόνο να προπονηθούν και το Καλοκαίρι! Τα Θερινά τμήματα Τεχνικής έρχονται από την 1η Ιουλίου έως τις 126 Ιουλίου στο Alexandros Sports Center! Ολιγομελή τμήματα Τεχνικής, Συναρμογής, Ρυθμού, Αντίδρασης κ.α.

Πραγματοποιείστε και εσείς τη δική σας εγγραφή στην Γραμματεία του Συλλόγου μέχρι τις 14 Ιουνίου.

Σε τουρνουά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ το Προπονητικό Κέντρο Κιλκίς

Ποδοσφαιρικό τουρνουά των προπονητικών κέντρων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου στα γήπεδα Μάττα στη Θεσσαλονίκη. Εκεί φυσικά ήταν και το προπονητικό κέντρο του Κιλκίς, που έχει τροφοδοτήσει την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ με πλήθος ποδοσφαιριστών τα τελευταία χρόνια.

Στο τουρνουά συμμετείχαν στο ένα γκρουπ οι γεννηθέντες του 2011-2012 και στο άλλο αυτοί του 2013-2014. Τα παιδιά του Κιλκίς έδειξαν και πάλι το ταλέντο τους, απέναντι σε κέντρα από όλη την Ελλάδα (Ρόδος, Κατερίνη, Κομοτηνή, Κοζάνη, Λαμία, Δράμα), συνεργάστηκαν σωστά και πέτυχαν πολλά θετικά αποτελέσματα.

Η δράση στην ΕΑΚΕ

Δύο αγώνες για το πρωτάθλημα της ΕΑΚΕ έδωσε η Κ8 του Αλέξανδρου Κιλκίς απέναντι σε Διάπλαση και Ντίνο Κούη το πρωί του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη. Για άλλη μια φορά η παρουσία των παιδιών ήταν εξαιρετική και μαζική, και πλέον μπαίνουμε στη τελική ευθεία με πολλούς φιλικούς αγώνες.

Επανασύ
σταση της Β΄ Ομάδας του Αλέξανδρου Κιλκίς

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς προχωρά στην επανασύσταση της Β΄ Ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025. Μπορεί η ποδοσφαιρική χρονιά να μην έχει «κλείσει», όμως η Ακαδημία μας στο πλαίσιο αυτό αποφάσισε να αξιοποιήσει μια νέα συνθήκη που προέβλεψε πρόσφατα η ΕΠΟ.

Η ομάδα αυτή θα απαρτίζεται κυρίως από το τμήμα Κ17, Κ16 και Κ15. Βασικός σκοπός με την συμμετοχή των νεαρών αυτών παιδιών στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Κιλκίς είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη αξιοποίηση του έμψυχου ταλαντούχου δυναμικού, παράλληλα με την συμμετοχή νεαρών παιδιών στην πρώτη ομάδα, αλλά και των μικρότερων στα ηλικιακά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κιλκίς και της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.