Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 22 Μαΐου 2024

Το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν έδωσε ο ΑΠΟ ΑΤΛΑΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς
Το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν έδωσε ο ΑΠΟ ΑΤΛΑΣ με την συμμετοχή του τμήματος Κ16, για το πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΜ. Τα κορίτσια του ΑΤΛΑ συναντήθηκαν με τον Ζαφειράκη Νάουσας στο τοπικό ΔΑΚ, το Σάββατο 18/05, σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά εξίσου σημαντικό για την αποκόμιση εμπειριών από τις μικρές του συλλόγου.

Τα κορίτσια Κ16, αν κι έχασαν τον αγώνα 3-1 σετ (22-25, 25-21, 27-25, 25-13), έδωσαν όλο τους το είναι, εμφορούμενες από πάθος και δύναμη, σαν να μην ήταν το μυαλό τους στην λήξη του πρωταθλήματος και στην συνακόλουθη ξεκούραση που τους περιμένει. Έτσι, οι αθλήτριες του συλλόγου, μπόρεσαν να απολαύσουν το παιχνίδι και να αφήσουν πίσω τους, την όποια τοξικότητα πιθανολογεί η ήττα και τα προβλήματα που είχε ο σύλλογος φέτος, τόσο στο στάδιο της προετοιμασίας, όσο και ύστερα καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς. 

Ο σύλλογος τις αποχαιρετά και περιμένει εκ νέου από την νέα σεζόν, να τις τυλίξει στην ζεστή αγκαλιά του, καθώς ομάδα, όπως μας έμαθαν όλα τα χρόνια λειτουργίας μας, σημαίνει οικογένεια. Με την ευκαιρία, λοιπόν, του τελευταίου επίσημου παιχνιδιού της ομάδας, ο ΑΤΛΑΣ εύχεται σε όλα τα μέλη του συλλόγου, καλές διακοπές και καλό αντάμωμα και πάλι, όταν ο χρόνος το απαιτήσει.

Η σύνθεση της ομάδας (Προπονητής ο κ. Γιώργος Δερέκης): Σταμάτη Άννα, Νίρλα Ειρήνη, Σταμάτη Αικατερίνη (λ), Κουλίδου Αμαλία, Γκουρτσιάδου Αλίκη, Ιωακειμίδου Ευθυμία, Μαυρογενίδου Σοφία, Χαριτωνίδου Χριστίνα, Ηλιοπούλου Ελένη, Ιωακειμίδου Βασιλική, Γουσίδου Μαρκέλα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας: ΑΤΛΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ, BALKAN ELECTRIC, ΜΑΚΟΥΛΗ ΙΩΑΝΝΗ (ελαστικά), ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (αλουμίνια), BAKE MY DAY, CONSTRAL, DIMCOCARS, ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ (ΗΛ. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ), ΦΡΑΟΥΛΕΣ (ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ), ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ), ΟΦΘΑΛΜΟΡΑΜΑ, STEP, PHOTO FINISH, ΜΑΓΛΟΥΣΙΔΗ (ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ), ΑΦΟΙ ΑΤΣΑΛΑ, ΣΑΒΒΙΔΗΣ (ΨΑΡΑΓΟΡΑ), ΜΠΑΛΣΑΜΙΚΟ, CUADRO, OSER, ΗΛΕΚΤΡΟΝ, ΓΚΙΚΑΣ Ι. (ΕΠΙΠΛΑ), ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ (ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ), ΚΟΝΒΑ, FXNAILS και KOUROUZIDIS WORKSHOP που με την βοήθεια τους συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.