Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 22 Μαΐου 2024

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ : Συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανο Κασσελάκη

Δελτίο τύπου 
Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ)

Το Σάββατο, 18 Μαΐου 2024, αντιπροσωπεία της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ), αποτελούμενη από τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα, Αριστείδη Τσάτσαρη και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Παρασκευά Κιαρτσίδη, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς – Προοδευτική Συμμαχία (ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ), κ. Στέφανο Κασσελάκη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα και επιδόθηκε υπόμνημα με θέματα που αφορούν το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, όπως η μη επίλυση του συνταξιοδοτικού και σταδιοδρομικού ζητήματος των Επαγγελματιών Οπλιτών, καθώς και η μη εισέτι θεσμοθέτηση ειδικής μεταθετικότητας με κριτήριο τα έτη πραγματικής υπηρεσίας, καθώς και η χαμηλή μοριοδότηση που λαμβάνουν τα στελέχη που υπηρετούν στις Μονάδες που εδρεύουν στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς.

Ο κ. Πρόεδρος, εξέφρασε τις ειλικρινείς ευχαριστίες του και την εκτίμηση του, για την προσφορά του στρατιωτικού προσωπικού στην Πατρίδα και στην κοινωνία. Διαβεβαίωσε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ότι ως Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση των ζητημάτων που απασχολούν το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, έχοντας ως γνώμονα την συνεχή βελτίωση της καθημερινότητας των στελεχών και των οικογενειών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.