Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

Θ. Μαρκόπουλος: "Η Μαρία-Ωραιοζήλη Κουτσουπιά, θα έχει 1 εκ των 4 σταυρών μου"

Υπογράφει ο Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς
Επικοινωνιολόγος, Αρθρογράφος και Ραδιοφωνικός Παραγωγός

Η Μαρία - Ωραιοζήλη Φ. Κουτσουπιά είναι πολύ καλή μου φίλη εδώ και πολλά-πολλά χρόνια που την γνώρισα από κοινά και νεανικά μας μετερίζια και συνεργαστήκαμε σταθερά και σε λογική win-win (πάντα) σε αρκετά άρθρα (περίπου 20) και μεγάλα και μικρά νεανικά και δημιουργικά πρότζεκτ (π.χ. κοινή μας παρουσία σε 2 συνέδριά ως ομάδα με ίδια θεματική). 

Καμάρι της Μακεδονίας μας, της Ημαθίας, της Βέροιας. Είναι νέα Δικηγόρος, νέα Νομικός, νέα Επιστήμονας που σπούδασε στη Θεσσαλονίκη μας, είναι Διδάκτωρ της Νομικής της Αθήνας, έχει τρία μεταπτυχιακά, δυο στην Ελλάδα και ένα στο Βέλγιο, με εξειδίκευση σε διοικητικό δίκαιο, διεθνές δίκαιο και στο δίκαιο τεχνητής νοημοσύνης. Αγαπάει την Οικογένεια και φτιάχνει ήδη την δικιά της. 

Δούλεψε ήδη από νεαρά φοιτήτρια σε εταιρείες διαφήμισης στη Θεσσαλονίκη και όταν αποφοίτησε δούλεψε έξι χρόνια στην Ελλάδα σε μεγάλη Δικηγορική Εταιρεία της Αθήνας ώσπου έφυγε στις Βρυξέλλες το 2020. 

Εκεί δούλεψε σκληρά και εργατικά, αρχικά στο Νομικό Τμήμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και εν συνέχεια σε σημαντικές Αμερικανικές Δικηγορικές Εταιρείες. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά. Από το 2022 είναι Πρόεδρος του Ινστιτούτου Δικαίου Τεχνητής Νοημοσύνης ''Rythmisis'' ενώ παράλληλα συνεχίζει να δικηγορεί και να είναι εξαιρετικά ενεργή στην Δημόσια Σφαίρα και την Κοινωνία των Πολιτών. Είναι Ακούραστή, Ανοδική, Αποτελεσματική. 

Γνωρίζω πολύ καλά ότι θα κάνει από σήμερα -και για 90 μέρες- τον Αγώνα τον σωστό, τον καλό, τον ρομαντικό, για την Νέα Γενιά, για την Ελλάδα μας, για την Ε.Ε., για την Μεγάλη, Φιλελεύθερη - Πατριωτική - Ευρωπαϊκή μας Παράταξη.

Για όλα εκείνα τα Μεγάλα, τα Ωραία, τα ΑΛΗΘΙΝΑ που από κοινού αγαπάμε και πιστεύουμε. Dr. Μαρία - Ωραιοζήλη Φ. Κουτσουπιά, Νέα Δημοκρατία, Ευρωπαϊκό Λαικό Κόμμα (European People's Party) λοιπόν... για μένα είναι ΞΑΚΑΘΑΡΟ. Ανανέωση με Εμπειρία. 1 εκ των 4 σταυρών μου. Μέσα από την ΚΑΡΔΙΑ μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.