Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

"Τα 4 πόδια του τραπεζιού" του Καμπανέλλη από την Θεατρική Σκηνή της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς

Την παράσταση «Τα τέσσερα πόδια του τραπεζιού» ανεβάζει το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Μαρτίου, η Θεατρική Σκηνή της Τέχνης Κιλκίς, στις 8μ.μ. στο Θεατράκι του φορέα. Πρόκειται για μια μαύρη κωμωδία και ένα από τα σημαντικότερα έργα της ελληνικής μεταπολιτευτικής περιόδου, με την υπογραφή του πατριάρχη του ελληνικού θεάτρου, Ιάκωβου Καμπανέλλη.

Η μαεστρία του Καμπανέλλη στο έργο, δεν έγκειται μόνο στη διασκέδαση που προσφέρει, αλλά κυρίως στη βαθιά διείσδυση του στις παθογένειες της ελληνικής κοινωνίας.

Σκηνοθεσία-Μουσική επιμέλεια-Επιμέλεια κοστουμιών:Γιώργος Κιουρτσίδης

Ήχος-φωτισμοί: Όμηρος Κοντός

Βοηθός φροντιστηρίου: Δέσποινα Δουλκερίδου

Παίζουν: Κυριαζής Αλμπανάκης, Μανόλης Ιωαννίδης, Έφη Καμψιάδου, Τζένη Κουλίδου, Φωκίων Παπαδόπουλος, Ιφιγένεια Ποζίδου, Μαρία Στεφανίδου, Νίκος Τσιτιρίδης, Βασιλική Τσουκαλίδου.

Τιμή εισόδου επτά ευρώ (7)

ΤΕΧΝΗ Κιλκίς: 25ης Μαρτίου 20 / Τηλ.: 23410 24217



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.