Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

Ανακοίνωση Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς, για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών

Ανακοίνωση Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς
Την Κυριακή οι πολίτες μίλησαν στις κάλπες, αναδεικνύοντας και πάλι τη Νέα Δημοκρατία καθαρά στην πρώτη θέση. Με ποσοστό, μάλιστα, μεγαλύτερο από το άθροισμα του δεύτερου και του τρίτου κόμματος.

Οι ευρωβουλευτές μας θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στην αποστολή που τους περιμένει.

Σε ένα Ευρωκοινοβούλιο όπου, δυστυχώς, η άνοδος της ακροδεξιάς αποτελεί μια πραγματικότητα, από την οποία δεν εξαιρείται ούτε η πατρίδα μας, και πρωτίστως ο νομός μας.

Γνωρίζαμε εξ αρχής ότι αυτή η εκλογή θα ήταν πολύ δύσκολη. Πολίτες που μας στήριξαν το 2023 ήξεραν ότι τώρα δεν εκλέγεται κυβέρνηση και αντιμετώπισαν ίσως διαφορετικά αυτή τη μάχη.

Ενώ σίγουρα υπήρξαν και πολλοί ψηφοφόροι που θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για θέματα που αφορούν την καθημερινότητά τους, με σημαντικότερο, με κυριότερο, την ακρίβεια.

Σεβόμαστε, όπως τόνισε ο πρόεδρος μας αυτή την επιλογή τους, είτε αυτή εκφράστηκε με μια πρωτοφανή για τα δεδομένα της χώρας αποχή, που δυσκολεύει ίσως την εξαγωγή συμπερασμάτων, είτε με επιλογή μικρότερων σχημάτων.

Στο νομό μας η ΔΕΕΠ Ν.Δ ν. Κιλκίς, γνωρίζοντας καλά ότι θα αντιμετωπίσει αρρωστημένες κομματικές συμπεριφορές, που έχουν να κάνουν με προσωπικές πικρίες είτε διότι δεν εκλέχθηκαν βουλευτές είτε ως δήμαρχοι είτε ως δημοτικοί σύμβουλοι, έχοντας και την μεγάλη αποχή, κατάφερε μέσα σε αυτό το αρνητικό κλίμα να πιάσει το ποσοστό που έλαβε η Ν.Δ πανελλαδικά, 28,18 % ενώ σε επίπεδο Κεντρικής Μακεδονίας, μετά τις Σέρρες να είναι ο δεύτερος νομός με τα μεγαλύτερα ποσοστά.

Προφανώς και δεν είμαστε ικανοποιημένοι για το ποσοστό μας, αλλά όπως ανέφερα στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο, ήταν το καλύτερο δυνατό.

Η γενική αποτίμηση θα γίνει στην συνεδρίαση της ΔΕΕΠ Ν.Δ Ν. ΚΙΛΚΙΣ που θα γίνει εντός της εβδομάδος, ενώ μας ζητήθηκε παραμονή των εκλογών από το γραφείο του προέδρου να στείλουμε την έκθεση μας για την συμπεριφορά τόσο του βουλευτή του νομού μας, και των υποψηφίων βουλευτών , για την συμμετοχή τους σε εκλογικούς αντιπροσώπους, συμμετοχή τους σε περιοδείες των κλιμακίων, διανομή ψηφοδελτίων, και συμμετοχή στην κεντρική εκδήλωση του προέδρου στην Θεσσαλονίκη.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τα οργανωμένα στελέχη της παράταξης μας που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων την προεκλογική περίοδο, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό όλο αυτό το χρονικό διάστημα της προεκλογική το περιόδου.

Ευχαριστώ τους Προέδρους της ΔΗΜΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΟΝΙΑΣ κ.κ Τοπαλίδη Νικόλαο και Σταύρο Γκουραμάνη, τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ κ. Σωτηριάδη Κυριάκο, ενώ ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να κάνω στον πρόεδρο της επιτροπής εκλογικού αγώνα κ. Τιρεκίδη Θεόφιλο, ο οποίος έδειξε ζήλο και αυταπάρνηση στον ρόλο που του ανατέθηκε.

Το μεγάλο ευχαριστώ για μια ακόμη φορά ανήκει στους εθελοντές της παράταξης, τους 221 εκλογικούς μας αντιπροσώπους που στο μέτρο του δυνατού συμμετείχαν στην εκλογική αναμέτρηση

Τέλος ευχαριστώ τον αντιπρόεδρο της βουλής βουλευτή ν. Κιλκίς κ. Γεωργαντά, καθώς και την πολιτευτή μας κ. Αννα Σακαλάκη που συμμετείχαν σε ότι τους ζητήθηκε, έξοδα εκλογικού κέντρου, καθώς και στα έξοδα διανομής των ψηφοδελτίων από τον κ. Γεωργαντά

Έχουμε τρία χρόνια μπροστά μας χωρίς εκλογές.

Όπως, λοιπόν, η Ελλάδα του 2024 είναι, πιστεύω, πολύ καλύτερη από εκείνη του 2019, έτσι και ο ν. Κιλκίς του 2027 θα είναι πολύ καλύτερος από τη σημερινό.

Το θέλουμε, το μπορούμε και θα το καταφέρουμε.

Υπογράφει ο ΜΗΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΕΠ ΝΔ ΚΙΛΚΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.