Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

6ο Τουρνουά Μίνι Βόλεϋ από τον ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς
Την Κυριακή 16/06 στο Κλειστό Γυμναστήριο Κιλκίς, ο ΑΤΛΑΣ άνοιξε τις πόρτες του, για να δεχτεί αγόρια και κορίτσια της πόλης για την διοργάνωση του 6ου Τουρνουά Μίνι Βόλεϋ. 

Η συμμετοχή και φέτος ξεπέρασε τις προσδοκίες, αφού με την συμμετοχή τριών συλλόγων, με τους οποίους ο ΑΤΛΑΣ έχει έρθει αντιμέτωπος ουκ ολίγες φορές στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΜ, τίμησαν με την παρουσία τους την ετήσια γιορτή του συλλόγου, που τείνει να γίνει θεσμός για την πόλη. 

Οι ομάδες που συμμετείχαν, αλλά και τα κορίτσια και αγόρια της ομάδας μας, βρήκαν την ευκαιρία και φέτος να παίξουν, να συσχετισθούν και να ανταλλάξουν εμπειρίες γύρω από το άθλημα και τις προσδοκίες τους από αυτό, σε μια μέρα που ήταν αφιερωμένη στην μνήμη του κ. Χειρούλη Χρήστου, ιδρυτή του συλλόγου και προσφάτως αποδημήσαντα. 

Στην μνήμη του τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή. Ο σύλλογος, ευχαριστεί τον Αλέξανδρο Αξιούπολης, τον Αλέξανδρο Κιλκίς και τον Ίκαρο Έδεσσας για την συμμετοχή τους και υπόσχεται κάθε χρόνο να βαίνει βελτιούμενος, ώστε να συνεχίζει να ικανοποιεί τις ολοένα αυξημένες απαιτήσεις τέτοιων συναντήσεων. 

Επίσης, ευχαριστεί τον Δήμο Κιλκίς για την παραχώρηση του Γυμναστηρίου και εύχεται σε κάθε συμμετέχοντα, να έχει καλούς αγώνες και όμορφες εμπειρίες από το άθλημα. Τέλος, εύχεται σε όλους τους παρευρισκόμενους, γονείς και φίλους, καλό καλοκαίρι και ευτυχή επιστροφή στα γήπεδα από την νέα σεζόν.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.