Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Συνάντηση στο ΔΑΚ Κιλκίς μεταξύ του ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς και του ΑΙΑΝΤΑ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς
Συνάντηση με πολλά παραλειπόμενα διεξήχθη στο ΔΑΚ Κιλκίς μεταξύ του ΑΠΟ ΑΤΛΑ και του ΑΙΑ Κιλκίς, στο πλαίσιο της διοργάνωσης πρωταθλήματος για κορίτσια (Κ18) από την ΕΣΠΕΜ. 

Τα κορίτσια του Συλλόγου που έβαλαν ψυχή και μυαλό στο γήπεδο, αγωνίστηκαν με πειθαρχία προσήλωση στο στόχο κατάφεραν να υπερπηδήσουν το εμπόδιο του ΑΙΑ, μετά από 5 σετ στα οποία η αγωνία χτύπησε «ταβάνι». Το τελικό 3-2 (25-22, 13-25, 22-25,25-18, 15-13) που από μόνο του αποτελεί τον καλύτερο κριτή για το πόσο ρόλο έπαιξε η ψυχολογία στον αγώνα. 

Όπως και να’ χει καλό είναι να μην δυναμιτίζεται η ένταση με δηλώσεις ένθεν κακείθεν στα μέσα, προς χάριν πάντα των παιδιών, για τα οποία ο στόχος παραμένει πάντα η προαγωγή του φίλαθλου πνεύματος και όχι του οπαδισμού, με τα γνωστά σε όλους αποτελέσματα. Στα πλαίσια αυτά, αξίζουν συγχαρητήρια στα κορίτσια και των δύο ομάδων, για την προσπάθεια και τον όμορφο αγώνα που δώσανε, εντός γηπέδου.

Η σύνθεση των Κορασίδων (Κ18) : (Προπονητής κ. Γιώργος Δερέκης), Μπακύρτση Ναταλία, Σταμάτη Αικατερίνη(λ), Καραΐτου Μαρία, Σταμάτη Άννα, Γεωργιάδου Εριγέτη, Κουλίδου Αμαλία, Γκουρτσιάδου Αλίκη, Ιωακειμίδου Ευθυμία, Δεβετζή Άννα, Μαυρογενίδου Σοφία, Χαριτωνίδου Χριστίνα, Νίρλα Ειρήνη.

Τα κορίτσια (Κ16) από την άλλη γεύτηκαν κι αυτά την χαρά της νίκης, το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, στις 14.00, στο ΔΑΚ Κιλκίς απέναντι στον Ε.Γ.Σ. Ζαφειράκη Νάουσας, με σκορ 3-1 (25-19, 11-25, 25-20, 26-24) . Οι μικρές του Συλλόγου επέδειξαν δυναμισμό και πείσμα για την νίκη και ανταμείφθηκαν με ένα σπουδαίο αποτέλεσμα, αφού κάθε νίκη στο πρωτάθλημα σε αυτές τις ηλικίες, είναι και μια «ένεση» ψυχολογίας, που τις βοηθάει να προχωράνε, με αισιοδοξία και χαρά.

Η σύνθεση των Παγκορασίδων (Κ16): (Προπονητής κ. Γιώργος Δερέκης), Σταμάτη Αικατερίνη(λ), Νίρλα ειρήνη, Σταμάτη Άννα, Κουλίδου Αμαλία, Γκουρτσιάδου Αλίκη, Ιωακειμίδου Ευθυμία, Ζώτου Κυριακή, Μαυρογενίδου Σοφία, Χαριτωνίδου Χριστίνα, Ηλιοπούλου Ελένη, Ιωακειμίδου Βασιλική, Γουσίδου Μαρκέλλα Ιωάννα.

Την επόμενη αγωνιστική οι Κορασίδες (Κ18) θα συναντηθούν με τον ΑΣ Αλέξανδρο Αξιούπολης, στο ΔΑΚ Αξιούπολης, την Κυριακή 3 Μαρτίου, στις 16.00, ενώ τα κορίτσια (Κ16) θα αντιμετωπίσουν τον ΑΠΣ Αίολο Κατερίνης, το Σάββατο 2 Μαρτίου, στις 16.00, στο ΔΑΚ Κατερίνης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας: ΑΤΛΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ, BALKAN ELECTRIC, ΜΑΚΟΥΛΗ ΙΩΑΝΝΗ (ελαστικά), ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (αλουμίνια), BAKE MY DAY, CONSTRAL, DIMCOCARS, ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ (ΗΛ. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ), ΦΡΑΟΥΛΕΣ (ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ), ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ), ΟΦΘΑΛΜΟΡΑΜΑ, STEP, PHOTO FINISH, ΜΑΓΛΟΥΣΙΔΗ (ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ), ΑΦΟΙ ΑΤΣΑΛΑ, ΣΑΒΒΙΔΗΣ (ΨΑΡΑΓΟΡΑ), ΜΠΑΛΣΑΜΙΚΟ, CUADRO, OSER, ΗΛΕΚΤΡΟΝ, ΓΚΙΚΑΣ Ι. (ΕΠΙΠΛΑ), ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ (ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ), ΚΟΝΒΑ, FXNAILS και KOUROUZIDIS WORKSHOP που με την βοήθεια τους συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.