Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Παιδικός Αποκριάτικος χορός, Πολιτιστικού Συλλόγου "Αγιος Τρύφων" Γουμένισσας

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου "Αγιος Τρύφων" Γουμένισσας
Άρωμα αποκριάς στη Γουμένισσα με παιδικό πάρτι που διοργανώθηκε από τον πολιτιστικό σύλλογο "Άγιο Τρύφων" την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή του Δ.Σ και η αίθουσα του συλλόγου γέμισε ασφυκτικά από μέλη και μικρούς φίλους.

Με σατυρική διάθεση, κέφι, ενέργεια, χορό, τραγούδι, σερπαντίνες, και μεταμφιέσεις πέρα από κάθε φαντασία, όλοι οι συμμετέχοντες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους σκόρπισαν χαμόγελα και συνέθεσαν το σκηνικό της εκδήλωσης.

Η εύθυμη καρναβαλική διάθεση μεταφέρθηκε γρήγορα στην πίστα με αποκριάτικους ρυθμούς και τραγούδια.

Πραγματικά ήταν ένα ξέφρενο αποκριάτικο γλέντι μουσικής και χορευτικής πανδαισίας, με μοναδικά εφόδια το κέφι και την χαρούμενη διάθεση.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.