Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο, 18/11/2020, 6:59 μ.μ.

Συνελήφθη ένα άτομο στην Πιερία για διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή

Συνελήφθη χθες (17 Νοεμβρίου) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ημεδαπός άνδρας, για διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος άνδρας και σε έρευνα που έγινε σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας του, με τη συνδρομή και του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών «Roxy» της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:

· ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 1 κιλού και 396,2 γραμμαρίων και

· 1 πιστόλι με αποξεσμένο αριθμό, 1 γεμιστήρας, 1 σιγαστήρας και 5 φυσίγγια.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1 συσκευασία με κάνναβη βάρους 3,8 γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ. Επίσης κατασχέθηκε και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Σχηματισμός δικογραφίας από το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου για κακουργηματική υπεξαίρεση και απάτη σε αγροτικό συνεταιρισμό στη Χαλκιδική

Μετά από εμπεριστατωμένη και αναλυτική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της κακουργηματικής υπεξαίρεσης, της απάτης και παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία του περιβάλλοντος, σε αγροτικό συνεταιρισμό σε περιοχή της Χαλκιδικής.

Ειδικότερα, τον Οκτώβριο του 2023, στο Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου, καταγγέλθηκε κλοπή μεγάλης ποσότητας ελαιολάδου, από τις εγκαταστάσεις αποθήκευσης του εν λόγω συνεταιρισμού.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της καταγγελίας, δεν προέκυψε η τέλεση κλοπής, ωστόσο διαπιστώθηκαν τα ανωτέρω αδικήματα, με χρόνο τέλεσης που προσδιορίζεται από την άνοιξη του 2022 έως το καλοκαίρι του 2023, ενώ η έρευνα συνεχίζεται και για παρελθόντα έτη.

Η συνολική ποσότητα του ελαιολάδου, για το οποίο διερευνάται η αφαίρεσή του, υπερβαίνει τους 80 τόνους. Επίσης διερευνάται η νόθευση και παράτυπη διάθεση ποσοτήτων ελαιολάδου.

Κατόπιν ενεργειών του Τμήματος Ασφάλειας Πολύγυρου, η μονάδα του αγροτικού συνεταιρισμού έχει σφραγισθεί από τις αρμόδιες Αρχές.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.

Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και της νομοθεσίας περί όπλων


Συνελήφθη στις15 Νοεμβρίου 2023 το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ημεδαπή γυναίκα, καθώς στην κατοχή της και σε έρευνα της οικίας της, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 84,4 γραμμαρίων, καθώς επίσης ένα πιστόλι κρότου - αερίου και 4 φυσίγγια.

Σύλληψη για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα τρόφιμα και τους κανόνες αγοράς προϊόντων

Συνελήφθη στις 16 Νοεμβρίου 2023 το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε να διαθέτει προς πώληση χωρίς να διαθέτει τα απαιτούμενα παραστατικά, 16 δοχεία χωρητικότητας των 5 λίτρων, τα οποία έφεραν ετικέτα με την ένδειξη «Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο» και περιείχαν συνολικά 80 λίτρα ελαίου αμφιβόλου ποιότητας.

Τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό ατόμου

Χθες τα ξημερώματα, στην Επ. Οδό Θεσσαλονίκης – Περαίας, ΙΧΕ που οδηγούσε 24χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε με όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο 23χρονοι, επίσης ημεδαποί, με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του πρώτου και τον σοβαρό τραυματισμό των δύο τελευταίων.

Προανάκριση για τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργούν αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Θέρμης.

Συνελήφθη 60χρονος ημεδαπός για απάτη

Στη σύλληψη 60χρονου ημεδαπού για απάτη μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας – Χορτιάτη, απογευματινές ώρες χθες (17-11-2023).

Ο συλληφθείς, εργαζόμενος ως υπάλληλος πρατηρίου υγρών καυσίμων, χρέωσε, μέσω μηχανήματος της επιχείρησης, τρείς φορές παράνομα και σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα, τραπεζική κάρτα πελάτη με μικροποσά.

Ο 60χρονος θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.