Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023

Επιμνημόσυνη δέηση υπέρ θανόντων Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων Κιλκίς
Τελέσαμε την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023 μνημόσυνο στην Ιερά Μητρόπολη του Κιλκίς για την ανάπαυση των ψυχών, των θανόντων συναδέλφων μας Πολιτικών Συνταξιούχων.

Όπως τόνισε στην ομιλία του στην εκκλησία ο Πρόεδρος Στράτος Ξηρουδάκης, είναι καθήκον και υποχρέωση μας να θυμόμαστε και να τιμούμε τους συναδέλφους που έφυγαν. Επίσης, είναι καθήκον και υποχρέωση μας να τους θυμόμαστε και να τους τιμούμε, που σαν συνταξιούχοι πλέον πύκνωσαν και δυνάμωσαν με την εγγραφή τους τον Σύλλογο μας, είτε ως απλά μέλη είτε ως αιρετά στα όργανα του Συλλόγου, δίνοντας χρήσιμες οδηγίες και συμβουλές.

Αποδώσαμε έναν ελάχιστο φόρο τιμής, σεβασμού και αγάπης στους ανθρώπους αυτούς που δούλεψαν σκληρά, και πάρα πολλές φορές κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Μετά την επιμνημόσυνη δέηση, προσφέρθηκαν καφές, βουτήματα, αναψυκτικά κ.λ.π στα γραφεία του Συλλόγου μας.

Ευχαριστούμε τις συναδέλφισσες μέλη του Δ.Σ και τις συναδέλφισσες μέλη του Συλλόγου μας για τη βοήθεια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.