Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

Κιλκίς: Ντροπή, δείγμα αδιαφορίας, αδράνειας και έλλειψης ικανότητας διαχείρισης των ευθυνών

Του Σωκράτη Σαλτσίδη
Σε λίγες μέρες θα έχουμε Χριστούγεννα.
Από το Πάσχα .... ναι ναι από το Πάσχα έχουν ανοίξει δύο φρεάτια στην οδό Σκρά και Θράκης γωνία το πρώτο και λίγο παραπέρα (επί της οδού Σκρα) το δεύτερο, τα οποία παραμένουν μέχρι και αυτή τη στιγμή όπως ακριβώς αποτυπώνονται στο συνημμένο βίντεο.

Δείτε όλο το βίντεο (μέχρι το τέλος) ..... η κατάσταση είναι απαράδεκτη.

Οι περισσότεροι από εμάς δεν γνωρίζουμε ότι τα έργα που εκτελούνται εντός του αστικού ιστού αδειοδοτούνται από τις αρμόδιες δημοτικές τεχνικές υπηρεσίες.
Δεν γνωρίζουμε επίσης ότι οι αδειοδοτούσες υπηρεσίες είναι υπεύθυνες για τον έλεγχο της ορθής εκτέλεσης των έργων σύμφωνα με τους όρους της αδειοδότησης και προφανώς ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ και για την ΛΗΨΗ ΜΕΤΡΩΝ όταν υπάρχουν αποκλίσεις.

Συνεπώς,ή η επικρατούσα κατάσταση τελεί υπό την γνώση και συναίνεση (βάσει της χορηγηθείσας άδειας) των υπηρεσιών ή κάποιος (όχι βέβαια η τεχνική εταιρεία) δεν κάνει σωστά τη δουλειά του στην προκειμένη περίπτωση.

Δευτερεύον στοιχείο για το συγκεκριμένο σημείο αποτελεί η έλλειψη πεζοδρομίου (όπως φαίνεται και στο βίντεο), η στενότητα του δρόμου αλλά και το γεγονός ότι το συγκεκριμένο τμήμα αποτελεί εναλλακτική διαδρομή πολλών πολιτών που θέλουν να κινηθούν ανατολικά για να πάρουν την βόρεια περιφερειακή οδό της πόλης μας.

Σε όλα αυτά ας λάβουμε υπόψη μας ότι υπάρχει ένα νηπιαγωγείο (σε απόσταση μόλις 30) μέτρα και ας αναλογιστούμε τα όσα συνεπάγονται για ασφάλεια παιδιών, ποιότητα ζωής, οδική ασφάλεια και όσα άλλα έχουμε ακούσει στις ομιλίες των πρόσφατων εκλογών.

Αααα... παραλίγο να το ξεχάσω. Αναφέρθηκε από κάποιο γείτονα το θέμα σε δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας και του υποδείχθηκε να κάνει καταγγελία στην εισαγγελία. Αυτό από μόνο του επιβεβαιώνει τον τίτλο της ανάρτησης αυτής.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.