Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

Εορτασμός της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, στο Κιλκίς

Για τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εορταστικές εκδηλώσεις:

Στη πόλη του Κιλκίς:

1. Ώρα 8:00 π.μ.: Έπαρση της σημαίας, στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κιλκίς.

2. Ώρα 10:30 π.μ.: Επίσημη δοξολογία, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κιλκίς.

Πέρας προσέλευσης επισήμων ώρα 10:15 και λοιπών 10:00.

Εκφώνηση, εντός του Ναού, του πανηγυρικού της ημέρας, από τον Συνταγματάρχη Πεζικού Ιωάννη Πατσαρό, της 71 ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας «Πόντος».

3. Ώρα 11:00 π.μ.: Κατάθεση στεφάνων, στο Μνημείο Ηρώων και Πεσόντων στο δημοτικό πάρκο Κιλκίς, όπου θα πραγματοποιηθεί μετά τη δοξολογία και την εκφώνηση του πανηγυρικού.

Στεφάνια θα καταθέσουν:

Οι Βουλευτές, ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς και Διοικητής της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας «Ο Πόντος», ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς, ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Διεύθυνση Αστυνομίας Κιλκίς, Πυροσβεστική Υπηρεσία Κιλκίς, οι Πρόεδροι Παραρτημάτων Αποστράτων Αξιωματικών και Συνδέσμων Εφέδρων Αξιωματικών, εκπρόσωπος Συλλόγου Αναπήρων & Θυμάτων Πολέμου, οι εκπρόσωποι όλων των παραρτημάτων των Αναγνωρισμένων Αντιστασιακών Οργανώσεων που εδρεύουν στον Νομό, οι εκπρόσωποι των Πολιτικών Κομμάτων, οι εκπρόσωποι των πολιτιστικών συλλόγων και οι εκπρόσωποι Ν.Π.Δ.Δ. που το επιθυμούν, ενημερώνοντας έγκαιρα το Γραφείο μας, μέχρι την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023.

Θα ακολουθήσει σιγή ενός λεπτού και ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Στις εκδηλώσεις καλούνται να παραστούν:

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος, οι Βουλευτές του Νομού, ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς και Διοικητής της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας «Πόντος», ο Δήμαρχος Κιλκίς, ο Δήμαρχος Παιονίας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, οι Περιφερειακές Σύμβουλοι, οι Αντιδήμαρχοι, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς, ο Επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι πρώην Βουλευτές, ο Διευθυντής Αστυνομίας, ο Διοικητής Πυροσβεστικής, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, οι εκπρόσωποι Πολιτικών Κομμάτων και των Πολιτικών Νεολαιών, οι Διευθυντές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, οι Προϊστάμενοι των Δημοσίων Υπηρεσιών, οι Προϊστάμενοι Ν.Π.Δ.Δ.-Οργανισμών-Τραπεζών, οι Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, οι Πρόεδροι των Επιστημονικών Οργανώσεων, οι Πρόεδροι Παραρτημάτων Αποστράτων Αξιωματικών και Συνδέσμων Εφέδρων Αξιωματικών, οι Πρόεδροι Αναπηρικών και Εφεδροπολεμιστικών Οργανώσεων, οι εκπρόσωποι όλων των παραρτημάτων των αναγνωρισμένων Αντιστασιακών Οργανώσεων που εδρεύουν στον Νομό, οι Αντιπρόσωποι του Τύπου, οι Περιφερειακοί Έφοροι Προσκόπων και Οδηγών, οι Πρόεδροι Επιμελητηρίων, οι Πρόεδροι Επαγγελματικών Οργανώσεων, οι Πρόεδροι Σωματείων και Συλλόγων.

Παρακαλούνται να ρυθμίσουν:

1. Η Ιερά Μητρόπολη τα σχετικά με την τέλεση της δοξολογίας και της επιμνημόσυνης δέησης.

2. Η Ανώτερη Διοίκηση Φρουράς Κιλκίς-Ν. Σάντας τα σχετικά με την παράταξη και την απόδοση τιμών.

3. Η Διεύθυνση Αστυνομίας τα σχετικά με την τήρηση της τάξης και τη ρύθμιση της κυκλοφορίας οχημάτων, στους προαναφερόμενους χώρους των εκδηλώσεων.

4. Ο Δήμος Κιλκίς τα σχετικά με τη διευθέτηση και τον ευπρεπισμό του χώρου του μνημείου και του πάρκου, καθώς και για τη φωταγώγηση της πόλης.

Από την 8 η πρωινή ώρα μέχρι και τη δύση του ήλιου της 21 ης Νοεμβρίου 2023 ορίζεται γενικός σημαιοστολισμός, των δημοσίων, περιφερειακών και δημοτικών καταστημάτων στην Π.Ε. Κιλκίς.

Φωταγώγηση, όλων των δημοσίων, περιφερειακών και δημοτικών Καταστημάτων καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και των τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 21ης Νοεμβρίου 2023, λαμβάνοντας μέριμνα για την εξοικονόμηση ενέργειας στο πλαίσιο και της αρ.ΥΠΕΝ/ΔΕΠΕΑ/68315/502/01.07.2022(ΦΕΚ 3424 Β΄) Κ.Υ.Α. , όπως ισχύει.

Το Πρόγραμμα επέχει θέση Πρόσκλησης σε όσους αναφέρονται σ’ αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.