Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Μπιλιανίδης Αλέξανδρος και Παρδάλης Νίκος Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση Παιονίας

Ο Μπιλιανίδης Αλέξανδρος Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση Παιονίας
Ονομάζομαι Μπιλιανίδης Αλέξανδρος και είμαι 24 χρονών.
Κατάγομαι από το Πολύκαστρο όπου ζω και εργάζομαι ως διανομέας.

Ανήκω στην καλισθενική ομάδα StreetAliens, μέσα από την οποία προσπαθούμε να προωθήσουμε τον υγιή τρόπο ζωής και την ανάπτυξη της πειθαρχίας μέσω της εκγύμνασης του σώματος μας σε οποιεσδήποτε συνθήκες περιβάλλοντος και τοποθεσίας.

Ο αθλητισμός είναι αγαθό και αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός είναι να έχει πρόσβαση σε αυτό. Δεν είναι ατομική υπόθεση, αλλά κοινωνική.

Δυστυχώς σήμερα αποτελεί ακριβό εμπόρευμα που αποκλείει μεγάλη μερίδα των νέων. Για αυτό απαιτείται σύγκρουση με αυτή την πολιτική.

Οι ζωές μας πάνω από τα κέρδη τους. Αυτό μόνο η Λαϊκή Συσπείρωση το προτείνει.

Γι' αυτό συμπορεύομαι με την Λαϊκή Συσπείρωση Παιονίας για να διεκδικήσουμε ελεύθερους χώρους άθλησης για τον λαό μας κόντρα στην λογική της εμπορευματοποίησης του του αθλητισμού.

Στις 8 Οκτωβρίου στηρίζουμε Λαϊκή Συσπείρωση, παντού!

Ο Παρδάλης Νίκος Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση Παιονίας 

Ονομάζομαι Παρδάλης Νίκος, είμαι 35 ετών και κατάγομαι από το Αξιοχώρι Κιλκίς. Ζω και εργάζομαι στη Θεσσαλονίκη, στον κλάδο του φαρμάκου.

Συμπορεύομαι με το ταξικό κίνημα από φοιτητής, όταν γνώρισα τι θα πει αγώνας για μια καλύτερη ζωή. Μέσα από τις γραμμές του ταξικού κινήματος και της οργανωμένης ζωής στο ΚΚΕ συνέβαλα με κάθε δυνατό τρόπο στις συλλογικές διεκδικήσεις του νεολαιίστικου κινήματος και στις ζωές των εργαζομένων με την Συνδικαλιστική μου δράση.

Διετέλεσα πρόεδρος του κλαδικού σωματείου συλλογής προσωπικού ιδιωτικών κλινικών, ιατρείων και διαγνωστικών εργαστηρίων Βορείου Ελλάδος απο το 2015 έως 2021, που εκλέχτηκα στην διοίκηση του σωματείου φαρμάκου κεντρικής Μακεδονίας και του συλλόγου "Λάμψη".

Έτσι, συστρατεύομαι με την παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης Παιονίας, που μαζί με άλλους αγωνιστές θα βαδίσουμε στο δρόμο της διεκδίκησης και του αγώνα για τα δίκαια του λαού της Παιονίας.

Για να έχουμε μαχητική, λαϊκή αντιπολίτευση απέναντι σε δημοτικές αρχές που εφαρμόζουν μέτρα σε βάρους του λαού ψηφίζουμε Λαϊκή Συσπείρωση σε Δήμο και Περιφέρεια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.