Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 27 Αυγούστου 2023

Η Δώρα Φέλλια Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς

Υπογράφει η Δώρα Φέλλια
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς

Ονομάζομαι Δώρα Φέλλια, είμαι από το Γαλλικό Κιλκίς και εργάζομαι ως νοσηλεύτρια σε ιδιωτική εταιρεία παροχής κατ' οίκον νοσηλευτικών υπηρεσιών τα τελευταία 5,5 χρόνια.

Σπούδασα στο ΤΕΙ Σίνδου και στη συνέχεια ολοκλήρωσα το πρώτο μου μεταπτυχιακό στο ΕΑΠ, στο τμήμα Διοίκησης Μονάδων Υγείας.

Τώρα είμαι φοιτήτρια στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Δημόσια Υγεία του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Η παρούσα χρονική στιγμή μας βρίσκει ύστερα από την εκλογική ενίσχυση του ΚΚΕ στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές, γεγονός που συνοδεύεται από αισιοδοξία, αφού αποτελεί συνέχεια των εργατικών λαϊκών αγώνων του προηγούμενου διαστήματος πανελλαδικά.

Οι τοπικές εκλογές δεν μπορούν να λογίζονται ως κάτι διαφορετικό και αποκλειστικά προσανατολισμένο στα πρόσωπα, αφού έχει διαχρονικά αποδειχθεί ότι οι διοικήσεις των δήμων υλοποιούν πολιτικές που αποτελούν συνέχεια των κυβερνητικών σχεδιασμών και λειτουργούν ως στηρίγματα των αντιλαϊκών πολιτικών και όχι ως στηρίγματα του λαού της περιοχής.

Ειδικότερα στο Δήμο Κιλκίς, την ίδια στιγμή που η διοίκηση του δήμου, αλλά και η "αντιπολίτευση" μιλάνε για ανάπτυξη, επενδύσεις, θέσεις εργασίας και πράσινη ενέργεια, τα χωριά ερημώνουν, αφού όλα αυτά με τον τρόπο που υλοποιούνται δεν "φτάνουν" ποτέ στον εργαζόμενο. Οι ανάγκες των λαού της περιοχής, είναι ασυμβίβαστες με τα συμφέροντα των επενδυτών και των μεγαλοεργολάβων, που με τη στήριξη της δημοτικής αρχής, πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Πιστεύω ότι η Λαϊκή Συσπείρωση με επικεφαλής τον Κώστα Τσαουσίδη, είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί ότι η καταστροφή του περιβάλλοντος στην περιοχή για τα κέρδη των λίγων και οι συνθήκες γαλέρας που επικρατούν σε πολλά από τα εργοστάσια των ΒΙΠΕ Κιλκίς, δεν θα μείνουν αναπάντητα και δεν θα συνεχίζουν ανενόχλητα.

Κατεβαίνω υποψήφια με αυτόν τον συνδυασμό, γιατί η επιλογή μου να στηρίζω το ΚΚΕ ποτέ δεν με έχει απογοητεύσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.