Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 27 Αυγούστου 2023

Φωτιάδου Μαρία: Συμπορεύομαι με το ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ και τον Θεόδωρο Βαφειάδη

Υπογράφει η Μαρία Κυριακή Φωτιάδου
Ονομάζομαι Φωτιάδου Μαρία Κυριακή έχω γεννηθεί στις Νεα Υόρκη των Η.Π.Α. Η καταγωγή μου ειναι απο τον Άγιο Αντώνιο Κιλκίς. Γονείς μου είναι η Ελένη και Λεωνίδας Φωτιάδη και έχω έναν αδελφό τον Χαράλαμπο. Σπούδασα Νοσηλευτική-Πληροφορική-Κομμωτική, εργάστηκα στο ΓΕΝ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Κιλκίς και σε άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα τις χώρας ως Νοσηλεύτρια το οποίο συνεχιζω ως τωρα στον ιδιωτικο Τομέα.

Υπήρξα Διοικητικός Υπάλληλος στο Δήμο Κιλκίς και Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, παρέχοντας τις υπηρεσίες μου ως γραμματειακή υποστήριξη. Συμπορεύομαι και εγώ με το "ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ"και το Θόδωρο Βαφειάδη στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ως Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κιλκίς. 

Ενας από του λόγους που με οδηγησαν σε αυτή την απόφαση η κοινή παραδοχή ότι το Κιλκίς έχει ανάγκη από ικανά στελέχη και κυρίως απο μια αποτελεσματική διοίκηση. Μια διοίκηση με όραμα σχέδιο και εντιμότητα. Στόχος μας είναι να αναδείξουμε ένα όμορφο και ισότιμο Κιλκίς γεμάτο Προοπτικές για Όλους τους Πολίτες ανεξαρτήτου πολιτικής πεποιθήσεως και Χρωμάτων. 

Ηρθε η ώρα λοιπόν για ένα δημιουργικό Δήμο, Ένα Νέο Κιλκίς. Για το λόγο αυτό ζητώ την στήριξη σας και υπόσχομαι ότι θα είμαστε δίπλα στον Πολίτη αφουγκράζομενοι τα προβλήματα του.

Καλό Αγώνα και με την Νίκη, με Δήμαρχο το Θεόδωρο Βαφειάδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.