Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023

Άννα Νικολαϊδου: Είμαι Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Κιλκίς με τον συνδυασμό ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ του Απόστολου Τζιτζικώστα

Υπογράφει η Άννα Νικολαϊδου

Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός
Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Κιλκίς

Φίλες και φίλοι.
Ως ενεργή πολίτης του Ν. Κιλκίς και με γνώση των προβλημάτων του τόπου μας, καθώς γι' εμάς τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα και είναι ίδια για όλους, ενώνουμε τις δυνάμεις μας και ανασυγκροτούμε τον περιφερειακό συνδυασμο ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ , με σκοπό να διεκδικήσουμε τη διοίκηση της περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας στις προσεχείς περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023. 

Είμαστε πολίτες του Ν. Κιλκίς με κοινές αγωνίες και ανησυχίες για το παρόν και το μέλλον του τόπου μας . Πιστεύουμε στη δημιουργική δύναμη της περιφερειακής διοίκησης που υπηρετεί τους πολίτες και αγωνίζεται για τη συνοχή και ανάπτυξη του κοινωνικού ιστού.

Η Περιφερειακή Ενότητα του Κιλκίς, ο αγαπημένος μας τόπος, πορεύτηκε και πορεύεται με σιγουριά στο μέλλον έχοντας στο τιμόνι τον Απόστολο Τζιτζικώστα. Έγιναν πολλά ,αρκετά ολοκληρώνονται και τα καλύτερα έρχονται γιατί υπάρχει όραμα με πράξη.

Η πρόταση του Περιφερειάρχη μας να συμμετάσχω ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στο συνδυασμό του ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ,πέρα από τιμητική για το πρόσωπό μου, είναι πρόταση ευθύνης, εργασίας, δημιουργίας και αποτελέσματος για τον κάθε συμπολίτη-συνάνθρωπό μου .Δεν μπορούσα να αρνηθώ. Επιστρατεύομαι με όλες μου τις δυνάμεις, χωρίς να υπολογίζω τον περιορισμένο χρόνο μέχρι τις εκλογές του Οκτωβρίου γιατί μόνο με τον Απόστολο Τζιτζικώστα ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ .

Φίλες και φίλοι, ζητώ την ψήφο σας και τη στήριξή σας για την επιτυχία αυτού του κοινού αγώνα μας.

Με γνωρίζετε ως μητέρα δυο παιδιών ως εργαζόμενη γυναίκα, ως Πολιτικό Μηχανικό με επαγγελματική δραστηριότητα στον Κιλκίς τα τελευταία 25 χρόνια . Με γνωρίζετε ως άνθρωπο της διπλανής πόρτας, με γνωρίζετε ως ενισχύτρια κοινωνικών δράσεων.

Στις αυτοδιοίκητές εκλογές του 2019 μου δείξατε εμπιστοσύνη και με εκλέξατε Δημοτική Σύμβουλο Κιλκίς. Υπηρέτησα την επιλογή σας με σοβαρότητα, αξιοπρέπεια, εντιμότητα και συνέπεια. Το ίδιο και με περισσότερη εμπειρία θα κάνω ως Περιφερειακή Σύμβουλος. Ήμουν, είμαι και θα είμαι δίπλα σας αγωνιζόμενη.

Κιλκισιώτες και Κιλκισιώτισες

Έλατε ΜΑΖΙ μας να ανεβάσουμε ακόμη ψηλότερα τον τόπο μας, λόγω και έργω.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας ως Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας είναι αυτός που με τους άξιους ανθρώπους του συνδυασμού του ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ εργάστηκαν, εργάζονται και θα συνεχίσουμε αδιάκοπα για την ανάπτυξη της Περιφέρειάς μας.

Η Κεντρική Μακεδονία μας καταλαμβάνει πλέον πρωτεύουσα θέση στην Ελλάδα, στα Βαλκάνια, στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.