Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023

Ελένη Καλαϊτζίδου Φαντίδου: Συμπορεύομαι με το ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ και τον Θεόδωρο Βαφειάδη


Υπογράφει η Ελένη Καλαϊτζίδου Φαντίδου
Υποψήφια Σύμβουλος κοινότητας Κιλκίς
Ονομάζομαι Καλαιτζιδου Ελένη, γεννήθηκα στην Νάουσα Ημαθίας και κατοικώ από το 1998 μόνιμα στο Κιλκίς. Ειμαι παντρεμένη με τον Γκόραν Μιχαήλοβιτς και έχουμε δύο παιδιά την Μαριλένα και τον Αλέξανδρο. 

Δραστηριοποιούμαι στο Κιλκίς ως ελεύθερη επαγγελματίας από το 1998. Εχω συμμετάσχει σε Διοικητικα Συμβούλια πολιτιστικών συλλόγων της πόλης, οπως και σε συλλόγους γονέων και κηδεμόνων με σκοπό την καλύτερη λειτουργία τους. 

Ο λόγος που έθεσα την υποψηφιότητα μου στον συνδυασμό, είναι γιατί θέλω να στηρίξω τον Δήμο μας με πολύ διάθεση, γιατί πρέπει να αλλάξει σε πολλά επίπεδα. Κύριος στόχος θα είναι οι ιδέες της δημοτικής μας παραταξης, που θα βοηθήσουν στην καθημερινότητα στην ποιότητα ζωής των δημοτών, η ανάδειξή του σπουδαίου πολιτισμού που διαθέτει η περιοχή μας, όπως και η δημιουργία φεστιβάλ που θα προσελκύσει τουρισμό και αυτό θα επιτευχθεί με τον συνδυασμό μας γιατί έχουμε νέους και αξιόλογους ανθρώπους.

Μπορούμε να το καταφέρουμε αρκεί να στηρίξετε την παράταξή μας. Ήρθε η στιγμή να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις το καλύτερο που μπορώ γι αυτό και θα είμαι υποψήφια στην τοπική Κοινότητα Κίλκις με το συνδυασμό Νέο Κιλκίς. Ζητώ τη στήριξή σας για να παλέψουμε με μοναδικό γνώμονα την αγάπη για τον τόπο μας. Να ευχηθώ από καρδιάς καλό αγώνα σε όλον τον συνδυασμό και καλή επιτυχία στον υποψήφιο δήμαρχο μας, Θεόδωρο Βαφειάδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.