Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023

Θεόδωρος Βαφειάδης: Δεν χρειάζονται χρίσματα, αλλά άνθρωποι που αγαπούν τον τόπο

Συνέντευξη παραχώρησε στον Άγγελο Γαβρή στην εκπομπή “ΜΑΖΙ” και στην συχνότητα του City 106.1 ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Το νέο”, Θόδωρος Βαφειάδης.

Ο κ.Βαφειάδης έδωσε ένα ξεκάθαρο στίγμα της προεκλογικής του καμπάνιας, αλλά και της επόμενης μέρας στον Δήμο Κιλκίς αν και εφόσον εκλεγεί στον Δημαρχιακό θώκο.

“Το Κιλκίς υπάρχει και θα είναι μία πόλη που θα αξίζει να επισκεφτεί κάποιος” είπε εμφατικά ο υποψήφιος Δήμαρχος, ενώ έκανε αναφορά στην ενεργοποίηση των νέων ανθρώπων και την ανάγκη λήψης πρωτοβουλιών, ενώ πρόσθεσε χαρακτηριστικά πως “η Αυτοδιοίκηση είναι η ζωή μας, είναι η καθημερινότητα μας”

Παράλληλα μίλησε για τα λεγόμενα χρίσματα ήταν ξεκάθαρος τονίζοντας πως στις τοπικές κοινωνίες “δεν χρειάζονται χρίσματα, αλλά άνθρωποι που αγαπούν τον τόπο” και τόνισε “πως ο κόσμος είναι έτοιμος για αλλαγή σελίδας.

Παρά το γεγονός ότι ο υποψήφιος Δήμαρχος εστίασε σε μία θετική ατζέντα για τον δήμο εξαπέλυσε τα βέλη του στην νυν Διοίκηση Κυριακίδη μιλώντας για συγκεντρωτισμό τονίζοντας πως “η σημερινή δημοτική αρχή έχει μετέφερε όλες τις αρμοδιότητες στο Δημαρχείο”

Ιδιαίτερης αναφοράς χρήζει η πρόταση του για την δημιουργία τοπικών Αντιδημαρχιών έτσι ώστε να δωθεί ξανά προοπτική στις Δημοτικές ενότητες, δηλαδή στυς καποδιστριακούς δήμους.

Τέλος εξέφρασε την άποψη ότι “στο τέλος θα είμαστε νικητές”

Πηγή: tomagazino.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.