Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023

Προσωπική δωρεά Θεολόγου Ζώτου σε δέκα νοσηλευτικά ιδρύματα της Ελλάδας


Σήμερα Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023 ανακοινώνεται η προσωπική δωρεά του Γενικού Γραμματέα του Παγκόσμιου Οργανισμού Αιμοδοσίας ( IFBDO) κ. Θεολόγου Ζώτου σε δέκα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας μας εκ των οποίων το ένα θα είναι το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς και ένα το Νοσοκομείο Γουμένισσας.

Ο κύριος Ζώτος, στα πλαίσια της ύπατης θεσμικής του θέσης στο τριτοβάθμιο όργανο αιμοδοσίας και ως εκπρόσωπος του φορέα στην επιτροπή της UNESCO για θέματα υγείας, προβαίνει στη δωρεά δέκα φορητών μηχανημάτων scanner Φλεβών και Αρτηριών.

Τα εν λόγω μηχανήματα έχουν τη δυνατότητα να ανιχνεύουν αναίμακτα μέσω ειδικής λυχνίας φωτός, φλέβες και αρτηρίες με αποτέλεσμα την αποφυγή των άστοχων και περιττών τρυπημάτων κατά τη διάρκεια των αιμοληψιών και της τοποθέτησης ενδοφλέβιων ορών.

Τα scanner ανίχνευσης θα συμβάλουν αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση και την σωστή προσέγγιση των συνανθρώπων μας που νοσηλεύονται και κυρίως των παιδιατρικών περιστατικών και των καρκινοπαθών.

Η παράδοση τους αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη του Οκτώβρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.