Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς - 3/7/2023

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Η Κολύμβηση είναι εδώ
«Παπάκια» και «Δελφίνια» μπαίνουν καθημερινά στις πισίνες, και τα μαθήματα Κολύμβησης δίνουν και παίρνουν στο Αθλητικό Κέντρο του Αλέξανδρου Κιλκίς. Τρεις προπονητές εισέρχονται στο νερό μαζί με τα «Παπάκια» καθοδηγώντας τα να φτάσουν σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο εκμάθησης, που θα τα «οδηγήσει» στα «Δελφίνια». Εκεί οι προπονητές μας τους «μεταλαμπαδεύουν» τις γνώσεις τους και ξεκινούν την εκμάθηση των βασικών στυλ.

Κάθε μέρα μπορείτε να πραγματοποιείτε την δική σας εγγραφή στην Γραμματεία του Συλλόγου. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο 23410 70313.

Προπονήσεις τεχνικής και βελτίωσης

Οι προπονήσεις της Τεχνικής ξεκίνησαν την Δευτέρα 3 Ιουλίου στα γήπεδα του Αλέξανδρου Κιλκίς. Η Ακαδημία δίνει τη δυνατότητα στους ποδοσφαιριστές της να «δουλέψουν» το Καλοκαίρι εντατικά σε μικρά ολιγομελή τμήματα και να βελτιώσουν σημαντικά τα ατομικά τους στοιχεία παιχνιδιού.

Eγγραφές στο Aqua Fitness

Μετά από μια απαιτητική μέρα, το Aqua Fitness σας παρέχει τη δυνατότητα για γυμναστική και χαλάρωση στο νερό! Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη υπό την καθοδήγηση του Κωνσταντίνου Σωτηριάδη.

Πραγματοποιείστε και εσείς την δική σας εγγραφή με μια απλή επίσκεψη στην Γραμματεία του Συλλόγου.

Εντυπωσιακή συμμετοχή στο Baby Swimming

Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 17.40 πραγματοποιούνται τα μαθήματα στο Baby Swimming! Από 6 μηνών ως 3 ετών τα παιδιά μπορούν να έρχονται σε επαφή με το νερό και να πραγματοποιούν διαδραστικά παιχνιδάκια μαζί με τους γονείς τους.

Πραγματοποιείστε και εσείς την δική σας εγγραφή στη Γραμματεία του Συλλόγου ή καλέστε για πληροφορίες στο 23410 70313.

Aqua Fun κάθε μέρα

Η θερμοκρασία σκαρφαλώνει και η μόνη ανάσα δροσιάς δίπλα σας είναι το Alexandros Sports Center. Καθημερινά από τις 10 το πρωί ως τις 16.00 το μεσημέρι και τα σαββατοκύριακα από τις 10 το πρωί ως τις 20.00 το βράδυ, παίρνεται την οικογένειά σας ή τους φίλους σας και περνάτε μια αξέχαστη μέρα στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρο.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.