Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 1 Ιουλίου 2023

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο, 1/7/2023, 11:32 μ.μ.

Συνελήφθη στις Σέρρες ένα άτομο για μη νόμιμη μεταφορά αλλοδαπών
Συνελήφθη χθες (30 Ιουνίου 2023) το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, για μη νόμιμη μεταφορά αλλοδαπών.

Ειδικότερα, ο προαναφερόμενος άνδρας εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς να οδηγεί όχημα και στη θέα των αστυνομικών ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει, εμβολίζοντας υπηρεσιακό όχημα και πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ωστόσο λίγο αργότερα ακινητοποιήθηκε το όχημα και συνελήφθη.

Όπως διαπιστώθηκε, λίγο νωρίτερα είχε αποβιβάσει από το όχημα 8 αλλοδαπούς, εκ των οποίων οι 5 ανήλικοι, τους οποίους μετέφερε με σκοπό τη μη νόμιμη προώθηση τους προς το εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του οδηγού, ο οποίος στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Συνελήφθησαν 2 άτομα στη Χαλκιδική για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης


Συνελήφθησαν χθες (30 Ιουνίου 2023) το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, 2 ημεδαποί άνδρες, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκαν οι προαναφερόμενοι άνδρες σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας του ενός ημεδαπού, όπου διαπιστώθηκε να καλλιεργούν σε θερμοκήπιο 43 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 50 έως 180 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επίσης σε χώρο του αγροκτήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

2 κιλά και 407 γραμμάρια ακατέργαστη κάνναβη,

3 κιλά και 41 γραμμάρια φυτικά αποσπάσματα κάνναβης,

σπόροι κάνναβης βάρους 2 κιλών και 470 γραμμαρίων.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του ιδιοκτήτη του αγροκτήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

256,8 γραμμάρια ακατέργαστη κάνναβη,

261 γραμμάρια φυτικά αποσπάσματα κάνναβης και

σπόροι κάνναβης βάρους 1 κιλού και 425 γραμμαρίων.

Για την υπόθεση έχει αναρτηθεί βιντεοληπτικό υλικό στην επίσημη σελίδα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://www.facebook.com/gadpkmakedonias/videos/816793756689697

Οι συλληφθέντες, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.