Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη, 7/11/2023, 5:59 μ.μ.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω τέλεσης αγώνα αυτοκινήτου με την επωνυμία «7η Ανάβαση Ελασσόνας»

Από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, λόγω τέλεσης του αγώνα αυτοκινήτου με την επωνυμία «7η Ανάβαση Ελασσόνας», θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Ε.Ο. Λάρισας – Κοζάνης, από τη χ/θ 40+300 (διασταύρωση οδών 6ης Οκτωβρίου με Τσιμισκή στην πόλη της Ελασσόνας) έως και τη χ/θ 47+700 (διασταύρωση Ε.Ο. Λάρισας – Κοζάνης με Ε.Ο. Κατερίνης – Ελασσόνας):

το Σάββατο, 11-11-2023, κατά τις ώρες 10.00΄ - 17.00΄ &

την Κυριακή, 12-11-2023, κατά τις ώρες 10.00΄- 16.00΄.

Κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές, ως ακολούθως:

Κατεύθυνση κυκλοφορίας από Ελασσόνα προς Κοζάνη

Όλα τα Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, φορτηγά και λεωφορεία με προορισμό την Κοζάνη, θα εκτρέπονται από την πόλη της Ελασσόνας στην Ε.Ο. Ελασσόνας – Δεσκάτης και μέσω της Επαρχιακής Οδού Δεσκάτης – Καρπερού, θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό στο ύψος των Γρεβενών.

Κατεύθυνση κυκλοφορίας από Κοζάνη προς Ελασσόνα

Όλα τα Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, φορτηγά και λεωφορεία με προορισμό την Ελασσόνα, θα κινούνται στην Εγνατία Οδό και μέσω της Επαρχιακής Οδού Δεσκάτης – Καρπερού και της Ε.Ο. Ελασσόνας – Δεσκάτης, θα εισέρχονται στην πόλη της Ελασσόνας.

Κατεύθυνση κυκλοφορίας από Ελασσόνα προς Κατερίνη

Όλα τα Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, φορτηγά και λεωφορεία με προορισμό την Κατερίνη, θα κινούνται στη Ν.Ε.Ο. Λάρισας – Κοζάνης και μέσω της Δημοτικής Οδού Τυρνάβου – Αμπελώνα – Γυρτώνης και του Ανισόπεδου Κόμβου Γυρτώνης, θα εισέρχονται στην Π.Α.Θ.Ε. και θα κατευθύνονται προς Κατερίνη.

Κατεύθυνση κυκλοφορίας από Κατερίνη προς Ελασσόνα

Όλα τα Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, φορτηγά και λεωφορεία με προορισμό την Ελασσόνα, θα κινούνται στην Π.Α.Θ.Ε. και μέσω του Ανισόπεδου Κόμβου Γυρτώνης και της Δημοτικής Οδού Τυρνάβου – Αμπελώνα – Γυρτώνης θα εισέρχονται στη Ν.Ε.Ο. Λάρισας – Κοζάνης και θα κατευθύνονται στην Ελασσόνα.

Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη χθες (6 Νοεμβρίου 2023) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ημεδαπός άνδρας, καθώς νωρίτερα, ενεργώντας μαζί με δύο συνεργούς του, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί, παραβίασαν χώρο εταιρείας και αφαίρεσαν βιομηχανικά καλώδια βάρους 350 κιλών, αξίας 2.100 ευρώ. Κατασχέθηκε ένα όχημα που χρησιμοποίησαν, στο οποίο βρέθηκαν τα κλεμμένα καλώδια και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους, καθώς επίσης γάντια και ένα διαρρηκτικό εργαλείο.

Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (6 Νοεμβρίου 2023) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης βάρους 110 γραμμαρίων και 222 σπόροι κάνναβης.

Εξιχνίαση εκβίασης σε βάρος 54χρονου ημεδαπού

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας και εν συνεχεία εκτέλεσης σχετικής παραγγελίας των Εισαγγελικών Αρχών, για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προς διακρίβωση του αδικήματος της εκβίασης, εξιχνίασαν υπόθεση εκβίασης σε βάρος 54χρονου ημεδαπού.

Για την υπόθεση, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος πέντε (5) ατόμων, ηλικίας 45, 31, 53, 47 και 36 ετών, για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της εκβίασης, συνέργειας σε εκβίαση, παράνομης βίας, συνέργειας σε παράνομη βία από κοινού, ληστείας και εξύβρισης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την καταγγελία, τον Δεκέμβριο του 2022, ο 54χρονος, εργαζόμενος σε εταιρία παροχής υπηρεσιών καλλωπισμού, ενημερώθηκε από την 31χρονη ιδιοκτήτρια για την απόλυσή του, πλην όμως λόγω διαφωνιών, σχετικά με τους οικονομικούς όρους της σύμβασής του, δέχθηκε επίθεση και απειλές από τον 45χρονο σύζυγο της, ενώ στη συνέχεια με τη χρήση σωματικής βίας του αφαίρεσε χρηματικό ποσό, κλειδιά οχήματος και διάφορα προσωπικά αντικείμενα που είχε στην κατοχή του. Ακολούθως ο 53χρονος μετέφερε τον παθόντα στην οικία του προκειμένου να τους παραδώσει όσα αξίωναν οι δράστες, ενώ μετά την επιστροφή τους στην εταιρεία, με την συνδρομή των έτερων συνεργών, τον εξανάγκασαν να υπογράψει την απόλυσή του με ευνοϊκούς προς την εταιρία όρους.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 25χρονου

Βραδινές ώρες της 05-11-2023 σε οικισμό στην περιοχή της Χαλκηδόνας, άγνωστος με χρήση πυροβόλου όπλου έβαλε εναντίον 25χρονου ημεδαπού, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στην πλάτη.

Ο παθών διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της πόλης όπου νοσηλεύεται.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ανακοίνωση Γ.Ε.Δ. Θεσσαλονίκης σχετικά με κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο εργασιών κατασκευής του έργου της Υπερυψωμένης Ταχείας Λεωφόρου (Flyover), για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οδηγών στο κέντρο πόλης, η Διεύθυνσης Τροχαίας, μεταξύ άλλων ενεργειών, έχει σχεδιάσει Ειδικό Σχέδιο Εντατικής Τροχονομικής Αστυνόμευσης σε συγκεκριμένους Οδικούς Άξονες.

Μέχρι και την ημερομηνία έναρξης των κατασκευαστικών εργασιών, προσωπικό της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιεί ενημέρωση των πολιτών – οδηγών, ενώ, επιπλέον, θα εντατικοποιηθούν οι τροχονομικοί έλεγχοι κατά μήκος κύριων οδικών αξόνων:

Οδικός Άξονας 1: Κ.Καραμανλή – Ν.Εγνατία – Εγνατία – Μοναστηρίου.

Οδικός Άξονας 2: Δυτική Είσοδος (Παλαιού Σταθμού) – 26ης Οκτωβρίου – Ν.Κουντουριώτη – Λ.Νίκης – 30ης Οκτωβρίου – Γ.Παπανδρέου – Αδριανουπόλεως – Ε.Βενιζέλου – Εθν.Αντίστασης – Λ.Γεωργικής Σχολής.

Οδικός Άξονας 3: Εθν.Αντίστασης – Β.Όλγας – Β.Γεωργίου – Μ.Ανδρόνικου – Τσιμισκή – Πολυτεχνείου – Δυτική Έξοδος (Παλαιού Σταθμού),

προκειμένου κάθε παράνομα σταθμευμένο όχημα να απομακρύνεται και ολόκληρο το οδόστρωμα να αξιοποιείται για την τρέχουσα κυκλοφορία των οχημάτων.

Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.