Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023

Διασύνδεση Κέντρου Υγείας Κιλκίς, με ανοιχτές Δομές Ψυχικής Υγείας

Δελτίο τύπου Κέντρου Υγείας Κιλκίς
Την Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023, επισκέφτηκε το Κέντρο Υγείας Κιλκίς και την 1η ΤΟΜΥ Κιλκίς, ο Ψυχίατρος κος Ντούρος Ευάγγελος, Επιστημονικά υπεύθυνος της Ομάδας Έγκαιρης Παρέμβασης στην Ψύχωση «ΠΝΟΕΣ» SKG Θεσσαλονίκης.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο διασύνδεσης των Υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας με τις νέες ανοιχτές Δομές Ψυχικής Υγείας σε όμορους νομούς. Απώτερος στόχος είναι η δημιουργία ενός ολοκληρωμένου δικτύου προαγωγής της Ψυχικής Υγείας, με τις προσφερόμενες υπηρεσίες δωρεάν για τους πολίτες.

Οι Επαγγελματίες υγείας των δομών μας, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τον κανονισμό λειτουργίας της Μονάδας αυτής, τη στελέχωση, τους στόχους καθώς επίσης και τη δυνατότητα έγκαιρης παραπομπής περιστατικών με ψύχωση σε ένα πρώιμο επίπεδο.

Η Πρωτοβάθμια Φροντίδα υγείας αποτελεί την πύλη εισόδου στο σύστημα υγείας, γι' αυτό και η έγκαιρη παρέμβαση σε περιπτώσεις εξειδικευμένης και ολιστικής φροντίδας κρίνεται απαραίτητη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.