Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα, 23/10/2023, 9:45 μ.μ.

Συλλήψεις για ναρκωτικά
Συνελήφθησαν το βράδυ της 19ης Οκτωβρίου 2023 σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, δύο ημεδαποί άνδρες, καθώς σε έλεγχο του οχήματος που επέβαιναν, διαπιστώθηκε να κατέχουν από κοινού ποσότητες ηρωίνης βάρους 22,25 γραμμαρίων και μικροποσότητα κοκαΐνης, οι οποίες και κατασχέθηκαν. Επιπλέον κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα που χρησιμοποιούσαν και δύο κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους. 

Από την περαιτέρω έρευνα, προέκυψε ότι οι προαναφερόμενοι μαζί με ακόμη 3 ημεδαπούς συνεργούς τους, δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών. Στη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, περιλαμβάνονται 14 άτομα, στα οποία διαπιστώθηκε ότι διακίνησαν ναρκωτικές ουσίες. Επίσης, στο πλαίσιο των ερευνών, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπής γυναίκας και δύο ακόμη συνεργών της, από την οποία διαπιστώθηκε ότι προμηθεύτηκαν τις παραπάνω ναρκωτικές ουσίες.

Εξιχνίαση απάτης

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 3 αλλοδαπών ανδρών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, την 3η Οκτωβρίου 2023, συνεργοί τους τηλεφώνησαν σε ημεδαπή γυναίκα και με πρόσχημα ότι η κόρη της τραυματίστηκε και χρειάζεται άμεσα χειρουργική επέμβαση, την έπεισαν να παραδώσει το χρηματικό ποσό των 7.000 ευρώ, που παρέλαβε ο ένας από τους παραπάνω αλλοδαπούς και στη συνέχεια διέφυγε με όχημα στο οποίο τον ανέμεναν οι άλλοι δύο συνεργοί του.

Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη χθες (22 Οκτωβρίου 2023) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σιδηροκάστρου, αλλοδαπός άνδρας, καθώς σε βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κέρκυρας, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 16 ετών και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Εξιχνιάστηκε πλήθος διαρρήξεων οχημάτων σε περιοχέςτης Μενεμένης

Εξιχνιάστηκαν, έπειτα από συστηματική και επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης αλλά και λαμβάνοντας υπόψη τον χαρακτηριστικό τρόπο δράσης (στρέβλωση πόρτας και θραύση υαλοπινάκων), δώδεκα (12) περιπτώσεις διαρρήξεων οχημάτων, από περιοχές της Μενεμένης.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως δράστης 24χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο ανωτέρω κατά το χρονικό διάστημα από τέλη Ιουλίου 2023 έως μέσα Σεπτεμβρίου 2023 προέβη σε δώδεκα (12) διαρρήξεις οχημάτων (τετελεσμένες και σε απόπειρα), αφαιρώντας από το εσωτερικό τους το συνολικό χρηματικό ποσό των 713 ευρώ, εργαλεία, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα των ιδιοκτητών κ.α..

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.