Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

Έρευνα Γνώμης για την τουριστική ανάπτυξη του ν. Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αναπτυξιακής Κιλκίς
Η Αναπτυξιακή Κιλκίς ανέλαβε την πρωτοβουλία εκπόνησης μελέτης τουριστικού μάρκετινγκ και στρατηγικής ανάπτυξης της τουριστικής ταυτότητας του ν. Κιλκίς. Στο πλαίσιο αυτό οι απόψεις και οι προτάσεις όλων των κρίκων της τουριστικής αλυσίδας σχετικά με την υφιστάμενη κατάσταση αλλά και τις δυνατότητες ανάδειξης του ν. Κιλκίς ως τουριστικού προορισμού είναι όχι μόνο χρήσιμες αλλά και απαραίτητες.

Η Έρευνα Γνώμης που πραγματοποιείται, απευθύνεται σε όλους τους τοπικούς φορείς, τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες του ν. Κιλκίς και φυσικά στις επιχειρήσεις (τουριστικά γραφεία, καταλύματα, εστιατόρια, αγροτουριστικές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις υπαίθριων ή πολιτιστικών δραστηριοτήτων, κλπ.) του ν. Κιλκίς.

Σας καλούμε, λοιπόν, να συμμετέχετε σε αυτήν, συμπληρώνοντας ηλεκτρονικά, από τον υπολογιστή ή το κινητό σας, το on line ερωτηματολόγιο που θα βρείτε στην ιστοσελίδα της ΑΝΚΙ: www.anki.gr και του έργου: www.netoural.gr.

Η Έρευνα Γνώμης διεξάγεται στο πλαίσιο του έργου: “Προώθηση εναλλακτικού τουρισμού στη διασυνοριακή περιοχή με επίκεντρο τις δραστηριότητες ευεξίας και ευημερίας, παράλληλα με την προώθηση ποιοτικών γεωργικών προϊόντων και τροφίμων, για τη δημιουργία ευκαιριών απασχόλησης” με το ακρωνύμιο «NETOURAL», το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Συνεργασίας INTERREG IPA CBC «Ελλάδα – Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας 2014 – 2020».

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία χρειαστείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Αναπτυξιακή Κιλκίς (υπεύθ. Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, τηλ. 23410 25305).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.