Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023

Εργασίες βελτίωσης οδικών αξόνων και προσβασιμότητας από την Π.Ε. Κιλκίς

Ευρύ πλέγμα δράσεων και παρεμβάσεων για τη βελτίωση της προσβασιμότητας περιοχών του νομού, μέσα από την αναβάθμιση των υποδομών του εθνικού, επαρχιακού και δημοτικού οδικού δικτύου ευθύνης της, εκτελεί η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς.

Σ’ αυτό το πλαίσιο, σε εξέλιξη είναι εργασίες βελτίωσης της οδού πρόσβασης προς το νεκροταφείο της Νέας Καβάλας από την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, στο πλαίσιο του σχετικού έργου που περιλαμβάνει δύο “σκέλη”/υποέργα, ένα εκ των οποίων η προαναφερόμενη οδός στη Ν. Καβάλα.

Τα συνεργεία του αναδόχου έχουν, ήδη, ολοκληρώσει τις εργασίες της οδοστρωσίας και συνεχίζουν την εκτέλεση του υποέργου με την τοποθέτηση ασφαλτοτάπητα υψηλής ποιότητας σε συνολικό μήκος παρέμβασης 700 μέτρων.

Οι εργασίες αυτές είναι απαραίτητες για τη βελτίωση της υφιστάμενης κατάστασης και – όπως δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης - «οι οδικές συνδέσεις έχουν ιδιαίτερη σημασία για την μετακίνηση των πολιτών και έχουν σημαντική επίδραση στην προσβασιμότητα περιοχών».

Το έργο “Ασφαλτοστρώσεις οδικού δικτύου περιοχών Δήμου Παιονίας (α) Οδός πρόσβασης προς Νεκροταφείο Ν. Καβάλας (β) Οδός πρόσβασης προς Ι.Ν. Αγίου Αντωνίου Γρίβας” » αφορά στη βελτίωση της οδού πρόσβασης προς το νεκροταφείο της Νέας Καβάλας και στην κατασκευή της οδού πρόσβασης προς τον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου Γρίβας. Τα δύο υποέργα θα εκτελεστούν στο πλαίσιο της ίδια εργολαβίας.

Ειδικότερα, προβλέπεται:

(α) Η οδός η οποία συνδέει τον οικισμό της Νέας Καβάλας με το νεκροταφείο είναι διανοιγμένη και χαλικοστρωμένη. Με το έργο προβλέπεται να ασφαλτοστρωθεί η εν λόγω οδός, καθώς και ένας ακόμη κλάδος που συμβάλει σε αυτήν.

(β) Η οδός η οποία συνδέει τον οικισμό της Γρίβας με τον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου είναι διανοιγμένη και κατά ένα μήκος 245μ. διαμορφωμένη με σκυρόδεμα, ενώ το υπόλοιπο μήκος της είναι χωματόδρομος. Με το έργο προβλέπεται να ασφαλτοστρωθεί η εν λόγω οδός και μετά τα πρώτα 245μ. συνολικού μήκους 1161μ.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.