Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023

Μια αυστηρά προσωπική δήλωση του υποψηφίου δημάρχου Κιλκίς, Θεόδωρου Βαφειάδη

Υπογράφει ο Θεόδωρος Βαφειάδης
Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς
3 εβδομάδες απέμειναν για τις Δημοτικές εκλογές και νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκαθαρίσουμε μερικά βασικά θέματα αρχών.

Ξεκίνησα πριν 2 μήνες μία προσπάθεια που από καιρό στριφογύριζε στο μυαλό μου βλέποντας την ανυπαρξία και συνάμα την κατεστημένη νοοτροπία της Δημοτικής Αρχής Κιλκίς, για να παρουσιάσουμε κάτι καινούργιο στο Δήμο μας που θα είναι πιο κοντά στο δημότη αφήνοντας στην άκρη τις κομματικές ταυτότητες που στη λειτουργία ενός Δήμου του μεγέθους του Κιλκίς δεν παίζουν κανένα ρόλο. Τα προβλήματα είναι ίδια για όλους, οι λύσεις βοηθάνε όλους και η ανυπαρξία και ανικανότητα μίας Δημοτικής Αρχής επηρεάζει αρνητικά τη ζωή όλων. Στόχος μου ήταν και είναι οι συμπολίτες μου να απολαύσουν τα αυτονόητα, που τόσα χρόνια στερούνται.

Αυτή η προσπάθεια που αναφέρω πιο πάνω ξεκίνησε με τη μοναξιά τη δική μου, του ενός, και πλαισιώθηκα από 5 φίλους. Στην αρχή μας ειρωνεύτηκε η Δημοτική Αρχή Κιλκίς υπό το Δήμαρχο Δημήτρη Κυριακίδη, μετά μας απαξίωσε με αλαζονεία, μετά μας λοιδόρησε και όταν πλέον η προσπάθειά μας καρποφόρησε στο μέγιστο βαθμό, αφού συγκροτήσαμε έναν ισχυρό Δημοτικό Συνδυασμό ικανό να διασφαλίσει μία νέα άλλου είδους κυβερνησιμότητα στο Δήμο Κιλκίς, άρχισαν τα χτυπήματα κάτω από τη μέση με ανορθόδοξους τρόπους, που συνεπικουρούνται από κάποιους τοπικούς δήθεν δημοσιογράφους που δρουν στρατευμένα!

Ο Δήμαρχος Κιλκίς Κυριακίδης ήλπιζε να κάνει μόνος του περίπατο στις εκλογές, ακλόνητος και αλώβητος, αλλά λησμόνησε ότι το 2023 δεν είναι 2019 που με πλάγιους τρόπους εξασφάλισε μία εικονική στήριξη από την Νέα Δημοκρατία μόνο του Κιλκίς παραπλανώντας τους ψηφοφόρους δημότες του Κιλκίς και μεγιστοποιώντας το αποτέλεσμα κερδίζοντας τη Δημοτική Αρχή. Σήμερα δεκανίκια δεν έχει και πρέπει με τις δικές του δυνάμεις να αναμετρηθεί με το ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ.

Τον καλώ να αποδεχθεί ότι θα πρέπει να γίνει ένας προεκλογικός αγώνας τίμιος, με κανόνες του ευ αγωνίζεσθαι, χωρίς χτυπήματα κάτω από τη μέση και χωρίς μαύρες τακτικές. Όσοι αγαπάνε πραγματικά αυτόν τον τόπο δε θα πρέπει να τον δουν σαν τσιφλίκι τους, αλλά σαν μία πρόκληση για την ανάπτυξη και την πρόοδό του. Αύριο πάλι όλοι εδώ θα ζούμε και θα αγωνιζόμαστε για το καλό του.

Τον προειδοποιώ ότι δεν πρόκειται να ανεχθώ καμία εκτροπή σαν κάποιες που καταγράφηκαν τις τελευταίες ημέρες και κάθε τέτοια απόπειρα θα γίνεται μπούμεραγκ εναντίον του πάντοτε στα πλαίσια των Νόμων και των κανόνων της ευπρέπειας.

Τέλος, θυμίζω στους συμπολίτες-συνδημότες ότι οι εκλογές είναι δημοτικές και ότι ψηφίζουμε για Δήμαρχο που θα τον έχουμε δίπλα μας, μαζί στην πρόοδο, αλλά και στα προβλήματα του τόπου, για Δήμαρχο όχι αυταρχικό και ατσαλάκωτο, αλλά για Δήμαρχο που θα είναι πρώτος στη δουλειά δίνοντας το παράδειγμα σε όλους και όχι μόνο για τις γιορτές και τα πανηγύρια.

Αυτό είναι το πρώτο και τελευταίο μήνυμα τέτοιου ύφους. Από εδώ και πέρα θα μιλάνε οι πράξεις μας και η πορεία μας με τελικό στόχο την νίκη στις Δημοτικές εκλογές και την αλλαγή, όχι σελίδας, αλλά κεφαλαίου στον τόπο. Η νίκη μας θα αλλάξει τα πάντα στο Κιλκίς σε μία νύχτα και θα φέρει τα χαμόγελα και την αισιοδοξία στους συνδημότες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.