Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023

Γεώργιος Φράγκος: Στηρίζω ανεπιφύλακτα τον Κώστα Σιωνίδη και την «Παιονία της Προόδου»

Υπογραφει ο Γεώργιος Φράγκος

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Παιονίας

Τα τελευταία είκοσι χρόνια συμμετείχα στην Αυτοδιοίκηση του νομού μας υπηρετώντας τους πολίτες της Παιονίας και του Κιλκίς από τον πρώτο και τον δεύτερο βαθμό αυτής, ως δημοτικός και νομαρχιακός σύμβουλος.

Θεωρούσα την ενασχόληση αυτή «λειτούργημα» , την ασκούσα παράλληλα με την εργασία μου και εις βάρος του προσωπικού και οικογενειακού ελεύθερου χρόνου, χωρίς να αποβλέπω ποτέ σε κανενός είδους ιδιοτέλεια.

Αποφάσισα να μην είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές θεωρώντας ότι πρέπει να κλείσω τον κύκλο της ενεργούς συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία χωρίς αυτό να σημαίνει, σε καμία περίπτωση, ότι σταμάτησα να ενδιαφέρομαι και να αγωνιώ για την τύχη και το μέλλον του δήμου μας.

Σε όλη μου τη ζωή αγωνιζόμουν πάντα για το καλύτερο και επέλεγα τις θέσεις μου ήπια και νηφάλια χωρίς εμπάθειες ή αγκυλώσεις.

Στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου επιλέγω και θα στηρίξω ανεπιφύλακτα τον Κώστα Σιωνίδη και την «Παιονία της Προόδου» γιατί θεωρώ πως είναι η καλύτερη επιλογή για τον τόπο μας. Ο Σιωνίδης με την σοβαρότητα, την οργάνωση και την εργατικότητα που τον διακρίνουν, απέδειξε σε όλους μας ότι αξίζει να τον εμπιστευτούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.