Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023

Λιαρετίδου Ελένη και Τσακιρίδου Χαρούλα, Υποψήφιες Δημοτικές Σύμβουλοι με την Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς

Υπογράφει η Λιαρετίδου Ελένη
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς
Ονομάζομαι Λιαρετίδου Ελένη, γεννήθηκα το 1966 και κατάγομαι από το χωριό Κεντρικό. Είμαι καθηγήτρια φιλόλογος και από το 1994 ζω μόνιμα και εργάζομαι στο Κιλκίς, τα τελευταία 25 χρόνια στο δεύτερο γενικό λύκειο της πόλης μας (Πειραματικό).

Η ενασχόληση μου με τα κοινά κρατάει από τα μαθητικά μου χρόνια ενώ ιδιαίτερη θέση στην ζωή μου έχει η δράση στον χώρο του πολιτισμού, και ειδικά του θεάτρου, το οποίο υπηρετώ ερασιτεχνικά από το 1994 ως μέλος της Θεατρικής Σκηνής της Μ.Κ.Ε. Τέχνης Κιλκίς αλλά και μέσα από την θεατρική ομάδα που οργάνωσα το 2013 και λειτουργεί έως σήμερα στο σχολείο μου.

Πιστεύω στον σκεπτόμενο άνθρωπο που αγωνίζεται από κάθε μετερίζι για την ανθρωπιά, την κοινωνική δικαιοσύνη, την ισότητα, την ελευθερία για όλες/όλα/όλους χωρίς καμία απολύτως διάκριση.

Συμπορεύομαι με τη Λαϊκή Συσπείρωση στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές· συμπορεύομαι στον αγώνα για την διεκδίκηση μια πόλης που θα σέβεται τον άνθρωπο και την φύση με όλα τα πλάσματα της, μιας πόλης με ποιότητα ζωής σε όλα τα πεδία, μιας πόλης που θα δημιουργεί, θα ανακαλύπτει, θα στηρίζει κάθε ιδέα και δράση που λειτουργεί προς όφελος της κοινωνίας, πάντα στο αξιακό πλαίσιο του οικουμενικού ανθρωπισμού.


Υπογράφει η Τσακιρίδου Χαρούλα
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς
Είμαι η Τσακιρίδου Χαρούλα, παντρεμένη, μητέρα δύο παιδιών, βιομηχανική εργάτρια στον κλάδο του Ιματισμού. Κατοικώ στο Παλιό Αγιονέρι και θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Δήμο Κιλκίς.

Συμπορεύομαι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», γιατί έχει αποδείξει ότι είναι η μόνη δύναμη στο Δημοτικό Συμβούλιο που αναδεικνύει τα προβλήματα των εργατικών – λαϊκών οικογενειών και υπερασπίζεται τα δικαιώματα των εργατών και των εργατριών του Κιλκίς.

Η στάση που κράτησε για το ζήτημα των δεκάδων απολυμένων από τα εργοστάσια του Κιλκίς, στηρίζοντάς τους και διεκδικώντας την επαναπρόσληψή τους και μέτρα στήριξης για όσο καιρό είναι άνεργοι, την ώρα που όλοι οι υπόλοιποι σύμβουλοι «χρωματισμένοι» και «αχρωμάτιστοι» στοιχίζονταν πίσω από την εργοδοσία.

Είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι υπάρχουν δύο κόσμοι και στο Δήμο Κιλκίς.

Ο ένας με τα κέρδη των λίγων, των βιομηχάνων, των ιδιοκτητών των ΑΠΕ και των μεγαλεμπόρων, που στηρίζουν τόσο το «Κιλκίς Μπροστά» με το Δ. Κυριακίδη, όσο και το «Νέο Κιλκίς» με το Θ. Βαφειάδη, και το έχουν αποδείξει όλα τα προηγούμενα χρόνια με τη στάση τους.

Ο άλλος με τις ανάγκες των πολλών, των εργαζόμενων, του λαού και των παιδιών του, που στηρίζει η «Λαϊκή Συσπείρωση» με επικεφαλής τον Κώστα Τσαουσίδη, και το έχει αποδείξει μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο.

Περισσότεροι αγωνιστές Δημοτικοί Σύμβουλοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» που θα υπερασπίζονται το λαό του Κιλκίς, είναι το μόνο κέρδος που μπορούμε να έχουμε από τις εκλογές στις 8 Οκτωβρίου.

Γι’ αυτό και καλώ κάθε Κιλκισιώτη και Κιλκισιώτισα του μόχθου και του μεροκάματου, τη νεολαία του τόπου μας που ονειρεύεται ένα πιο ανθρώπινο Κιλκίς, με το χέρι στην καρδιά και το μυαλό να στηρίξει τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.