Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Περιοδείες της Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΑ ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΙΟΝΙΑ»

Δελτίο τύπου Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΑ ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΙΟΝΙΑ»

Στα πλαίσια της προεκλογικής περιοδείας ο συνδυασμός της Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΑ ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΙΟΝΙΑ» με επικεφαλής τον υπ. Δήμαρχο Χρήστο Γκουντενούδη συνοδεία στελεχών του, πραγματοποίησε μέχρι και τις 24 Σεπτεμβρίου επισκέψεις σε 16 χωριά του Δήμου Παιονίας προβάλλοντας και επικοινωνώντας τις θέσεις της δημοτικής παράταξης για την νέα πενταετία και δείχνοντας με εμφατικό τρόπο την δυναμική του.

Μέχρι τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, ο προγραμματισμός του συνδυασμού είναι να επισκεφθεί κάθε γωνιά και κάθε γειτονιά του δήμου μας, μιλώντας με τους συνδημότες μας και ακούγοντας τις προτάσεις και τις απόψεις.

Όλες οι επισκέψεις και ομιλίες του Χρήστου Γκουντενούδη μέχρι τώρα, στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία, σε όποιον οικισμό και κωμόπολη επισκέφθηκε. Τα μηνύματα που έλαβε ήταν απολύτως θετικά και ενθαρρυντικά για την συνέχεια, δείχνοντας την πορεία προς την νίκη του συνδυασμού «ΝΕΑ ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΙΟΝΙΑ».

Οι δημότες της Παιονίας δείχνουν πως είναι έτοιμοι για την μεγάλη αλλαγή με την δύναμη της ψήφου τους καθώς αυτοδιοικητικό Πρόγραμμα 2023-2028 και η δέσμη προτάσεων και δεσμεύσεων του συνδυασμού «ΝΕΑ ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΙΟΝΙΑ» περιλαμβάνει προτάσεις και ρεαλιστικές λύσεις για όλα τα ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία αλλά και ταλανίζουν τον κάθε δημότη ξεχωριστά.

Μικρά και μεγάλα έργα σε κάθε οικισμό, με συγκεκριμένη πηγή χρηματοδότησης, δράσεις και παρεμβάσεις που θα αναβαθμίσουν αισθητά το επίπεδο διαβίωσης και θα δώσουν βιώσιμες λύσεις με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας και την ανάπτυξη, μέσα από το οικονομικό νοικοκύρεμα και την προσέλκυση επενδύσεων στην περιοχή μας.

Με τα στελέχη και τους φίλους της δημοτικής παράταξης προχωρούμε, χωρίς εξαρτήσεις και κομματικές παρωπίδες, μαζί με τους δημότες, με Εντιμότητα, Ειλικρίνεια και Συνέπεια, σε μια πορεία για να κάνουμε την Παιονία μας ΝΕΑ και ΙΣΧΥΡΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.