Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

Η Πετρέντση Μαρία Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωση Παιονίας

Υπογράφει η Πετρέντση Μαρία
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωση Παιονίας
Ονομάζομαι Μαρία Πετρέντση, είμαι 32 ετών, πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Κατάγομαι από το χωριό Στάθης και τα τελευταία χρόνια ζω μόνιμα στην Γουμένισσα του Δήμου Παιονίας.

Αποφάσισα να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης του Δήμου Παιονίας, στην εκλογική περιφέρεια Γουμένισσας, με υποψήφιο δήμαρχο τον Τάσο Βασιλακάκη, καθώς είναι η μόνη παράταξη που στηρίζει τις ανάγκες του λαού και δεν αποτελεί στήριγμα των αντιλαϊκών πολιτικών που εκφράζονται με τις ήδη υπάρχουσες παρατάξεις, οι οποίες εναλλάσσονται στο τιμόνι της Διοίκησης.

Συμπορεύομαι με τους ανθρώπους της Λαϊκής Συσπείρωσης, καθώς αντιλαμβάνομαι πως η επίλυση των προβλημάτων μας και η ικανοποίηση των αναγκών μας επιτυγχάνεται μόνο μέσα από την οργανωμένη δράση και την κινητοποίηση των πολιτών. Μαζικά και συλλογικά.

Ενώ από την συνολική στάση των λοιπών παρατάξεων φαίνεται ότι πάντα ήταν υπηρέτες επιχειρηματικών συμφερόντων, στην Λαϊκή Συσπείρωση επιδιώκουμε την εκλογή περισσότερων δημοτικών συμβούλων, οι οποίοι με τον αγώνα τους θα παλεύουν καθημερινά για τις ανάγκες του λαού εντός και εκτός δημοτικών συμβουλίων.

Για την διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας και των δικαιωμάτων των παιδιών μας ενάντια σε κάθε πολιτική που δυσχεραίνει την καθημερινότητα τη δική μας και των οικογενειών μας και για όλους τους παραπάνω λόγους ψηφίζουμε Λαϊκή Συσπείρωση στις 8 Οκτώβρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.