Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Απάντηση της Διοίκησης του Νοσοκομείου Κιλκίς, για τις καταγγελίες του Σωματείου Εργαζομένων


Υπογράφει ο Γιάννης Ανδρίτσος
Διοικηγτής Γενικού Νοσολομείου Κιλκίς
Η καθιερωμένη Σεπτεμβριανή καταγγελία του πρώτου δεκαημέρου του μήνα, που φέτος μεταφέρθηκε για ευνόητους λόγους στο δεύτερο δεκαήμερο, από μέλη του Σωματείου εργαζομένων, για την Παθολογική Κλινική του Γ.Ν. Κιλκίς, επιχειρεί ξεκάθαρα να σπείρει τον φόβο και την ανησυχία στους πολίτες. 

Είναι γνωστό σε όλους ότι έχουν γίνει πέντε προκηρύξεις για να καλυφθούν οι θέσεις ιατρών στην Παθολογική Κλινική, κάτι που αποσιωπάται από τους υπογράφοντες το κείμενο, πλην όμως απέβησαν άκαρπες και αυτό δεν είναι φαινόμενο μόνο του Γ.Ν. Κιλκίς. 

 Μέχρι να καλυφθούν όλες οι θέσεις, οι οποίες και θα επαναπροκηρυχθούν , η Κλινική θα καλύπτεται από τους υπηρετούντες ιατρούς και από όσους μετακινούνται νομίμως με αποφάσεις της 4ης ΥΠΕ από τις περιφερειακές δομές υγείας. 

Μέχρι σήμερα δεν έχει οριστικοποιηθεί καμία παραίτηση ιατρού παθολόγου και άπασες οι εφημερίες οι οποίες εγκρίνονται από το Επιστημονικό Συμβούλιο είναι απολύτως νόμιμες και όχι «αμφίβολης νομιμότητας», όπως αναφέρεται. Κανένας κίνδυνος δεν «ελλοχεύει» για την υγεία και τη νοσηλεία των ασθενών χάριν σε όσους εργάζονται ακάματα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.