Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

Η Παπαδοπούλου Μαρία, υποψήφια με την Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς

Υπογράφει η Μαρία 
Παπαδοπούλου
Υποψήφια με την Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς
Ονομάζομαι Μαρία Παπαδοπούλου και κατάγομαι από το Χωρύγι Κιλκίς, όπου και ζω τα τελευταία 12 χρόνια.

Είμαι μέλος του συλλόγου γυναικών Κιλκίς.

Η ανάγκη συμπαράστασης και φροντίδας ηλικιωμένου με βαριά κινητικά προβλήματα (της μητέρας μου) δεν μου επέτρεψε την τελευταία 5 ετία να εργαστώ. Η απάνθρωπη στάση του κράτους σε θέματα υγείας ως δικαίωμα για όλους είναι η αιτία μαζί φυσικά με όλες τις άλλες αντιλαϊκές εξελίξεις που για ακόμη μια φορά συμμετέχω στα ψηφοδέλτια αγωνιστικά της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Επειδή στις 9 Οκτώβρη γνωρίζω ότι δίπλα στο λαό θα είναι οι κομμουνιστές και άλλοι συμπορευόμενοι αγωνιστές για κάθε μικρό και μεγάλο πρόβλημα, ανιδιοτελώς και ανυστερόβουλα.

Θα είμαι υποψήφια στην Τ.Κ Χωρυγίου.

Όπως και σε άλλα χωριά η ερήμωση η εγκατάλειψη με ευθύνη όλων των δημοτικών αρχών και των τοπικών βραχιόνων τους συνέβαλε στην σημερινή κατάσταση.

Λαϊκή Συσπείρωση γιατί η ζωή μας δε μπορεί και ούτε πρέπει να είναι "πάμε και όπου βγει".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.